- 73,737
- 39,114
- 113
O kod konusunda yazmışsın ya konumun en rolcüleri bile Ne hale düşmüş okuldan önce kim ismini değiştirmişBuda yatırım bonusu abi
O kod konusunda yazmışsın ya konumun en rolcüleri bile Ne hale düşmüş okuldan önce kim ismini değiştirmişBuda yatırım bonusu abi
Ne okulu abi anlamadimO kod konusunda yazmışsın ya konumun en rolcüleri bile Ne hale düşmüş okuldan önce kim ismini değiştirmiş
Abi taraftar bonusumu diyinBetvakti de aynı joker gibi 1k 1k frebet var kardeşim tabi ben no bonus oldum ödemesi nasıl bilemem
Yaok dost iyi değil ben betvakti taraftar bonusu güzelmiş ona bakarimOynadın mi vizyondan Max 500 TL ama
Sesli yazmışım O yüzden okul yazmış ya bazı kelimeleri yanlış yazıyor kod konusuna yazmışsın ya Forumun en oyuncuları ne hale düşmüş Kim o isim değiştirmiş onu merak ettim bir de mecburi City maçı var İlk yarı bir buçuk üstü oyna dua et bana 2 atmış oranı var ufak bir şey at ona kasan varsa 100 200Ne okulu abi anlamadim
City ilk yari kendimi iki gol atar değerlendirecek freebete koyacamSesli yazmışım O yüzden okul yazmış ya bazı kelimeleri yanlış yazıyor kod konusuna yazmışsın ya Forumun en oyuncuları ne hale düşmüş Kim o isim değiştirmiş onu merak ettim bir de mecburi City maçı var İlk yarı bir buçuk üstü oyna dua et bana 2 atmış oranı var ufak bir şey at ona kasan varsa 100 200
İsmini degistirmis abi ama oda sıkıntıya girince degisiklik yapmisSesli yazmışım O yüzden okul yazmış ya bazı kelimeleri yanlış yazıyor kod konusuna yazmışsın ya Forumun en oyuncuları ne hale düşmüş Kim o isim değiştirmiş onu merak ettim bir de mecburi City maçı var İlk yarı bir buçuk üstü oyna dua et bana 2 atmış oranı var ufak bir şey at ona kasan varsa 100 200
Hele bir şey daha soyle guzel aksamaSesli yazmışım O yüzden okul yazmış ya bazı kelimeleri yanlış yazıyor kod konusuna yazmışsın ya Forumun en oyuncuları ne hale düşmüş Kim o isim değiştirmiş onu merak ettim bir de mecburi City maçı var İlk yarı bir buçuk üstü oyna dua et bana 2 atmış oranı var ufak bir şey at ona kasan varsa 100 200
Evet oAbi taraftar bonusumu diyin
Şu an oynuyor ya her an gol gelebilir İlk yarı bir buçuk üstü sorduğun soruya Niye cevap vermiyorsun o kod konusundaki Kim Sen tanıyorsun ismi neydi onun önceki ismiCity ilk yari kendimi iki gol atar değerlendirecek freebete koyacam
Abi ben Edwards yazdimŞu an oynuyor ya her an gol gelebilir İlk yarı bir buçuk üstü sorduğun soruya Niye cevap vermiyorsun o kod konusundaki Kim Sen tanıyorsun ismi neydi onun önceki ismi
Ufak bir şey at işte Fazla bir şey atma ben tahminimi söylüyorum Melbourne city İlk yarı bir buçuküst 15'e kadar gol gelir tahminim en kötü 20'ye kadarHele bir şey daha soyle guzel aksama
Abi yoktur para şimdi gelmesini beklim sen iyi anlarsın abi akşama iki sağlam maç versendUfak bir şey at işte Fazla bir şey atma ben tahminimi söylüyorum Melbourne city İlk yarı bir buçuküst 15'e kadar gol gelir tahminim en kötü 20'ye kadar
Bak dostumYaok dost iyi değil ben betvakti taraftar bonusu güzelmiş ona bakarim
Yok Kral toptur bu hiç belli olmaz ben tahminimi söylüyorumAbi yoktur para şimdi gelmesini beklim sen iyi anlarsın abi akşama iki sağlam maç versend
Tamam abi gelsin insYok Kral toptur bu hiç belli olmaz ben tahminimi söylüyorum
Bak dedim sana 2 atmış oranı vardı bir gol kaldıTamam abi gelsin ins
İptal sbsbBak dedim sana 2 atmış oranı vardı bir gol kaldı