- 8,964
- 5,745
- 113
Benim dün iptal etmişler elektrik devam ediyor ama reddedildi feshedildi yazıyor muhtaç olmama nededi yazıyor
Sen surıyeye Verilenlere Git laf et onceBizim vergiler nasıl adamlara gidiyor tövbe tövbe muhtaç adam keyfi kumar oynuyor birde
Nediyon sen kardeş kumar oynuyormuşum evet oynuyorum bende senin gibi ben kumarı zevkine oynamıyorum gecinemedigim için oynuyorum ayrıca depremzedeyim benim neler yaşadığımı çektiğimi sen biliyormusun senin altın kuru galiba emin ol çoğu kişi kumarı zevkine oynamıyor burda hayat şartları çok zor malesefBizim vergiler nasıl adamlara gidiyor tövbe tövbe muhtaç adam keyfi kumar oynuyor birde
Aynen doğu dedin ustad Suriyelilerde ziraat bankasi kartı var devletten her ay takır takır para alıyorlar biz almayalımmiSen surıyeye Verilenlere Git laf et once
Onlar apayrı bi dünya zaten saymıyorum bile ama bizim insanımız bari böyle yapmasın ya yazık gerçekten ihtiyacı olmadığını bal gibi biliyoruz adam 1.500 yardım alıp siteye 500 atıyorsa bu nasıl muhtaçlık yazık gunahSen surıyeye Verilenlere Git laf et once
bu ulkede herkez Vergi Veriyor hemde fazla fazla kumar konusuna gelırse Dısarıda yolda yururken bıle bonanza dede sesi Duyuyoruz yanı artık ıs ısten gectı adamın elıne 3 kurus gecse kumarda katlarım havasına gırıp atıyor bu devletın verdıgı yardımdada aynı yolda buldugu parada da aynı aldıgı maasdada aynı bu duruma getırenlerı bı sorgulamak lazım ılk once devletin verdigi yardımı kumara atanları degilOnlar apayrı bi dünya zaten saymıyorum bile ama bizim insanımız bari böyle yapmasın ya yazık gerçekten ihtiyacı olmadığını bal gibi biliyoruz adam 1.500 yardım alıp siteye 500 atıyorsa bu nasıl muhtaçlık yazık gunah
Ya dostum depremzedesin tamamda suan hayattasın ve sağlığın yerindeyse Farklı şehire geçip iş bulabilirsin yeni bir hayat kurabilirsin öğrencilik yaparken çay ocağında çakışıp kira çıkardım ben zorluk anlatma çünkü bahane hayat pahalı ekonomi bok fakat tüm mal varlığını kaybetmiş olsan dahi çık gel bu tarafa ben iş bulayım sana düzenini kurNediyon sen kardeş kumar oynuyormuşum evet oynuyorum bende senin gibi ben kumarı zevkine oynamıyorum gecinemedigim için oynuyorum ayrıca depremzedeyim benim neler yaşadığımı çektiğimi sen biliyormusun senin altın kuru galiba emin ol çoğu kişi kumarı zevkine oynamıyor burda hayat şartları çok zor malesef
Bence yanlış bir şey çünkü gerçekten bu kontenjanla verilebilen bir şey gerçekten ihtiyacı olan yaşlı birileri alamıyor olabilir bu yardımı başkasından sıra gelmediği için ne bileyimbu ulkede herkez Vergi Veriyor hemde fazla fazla kumar konusuna gelırse Dısarıda yolda yururken bıle bonanza dede sesi Duyuyoruz yanı artık ıs ısten gectı adamın elıne 3 kurus gecse kumarda katlarım havasına gırıp atıyor bu devletın verdıgı yardımdada aynı yolda buldugu parada da aynı
devlet krıterlerıne uyan herkeze verıyor bu yardımı ben tanıdıklarıma bıle edevletten basvuru yapıyorum elımden geldıgınce alamıyan varmıdır gercekten vardır ona bısey dıyemem ahlakı konudan bkarsak dogru dedigin fakat Suan ulke ahlakı degerler pekde onem verilmiyor herkez paraya bakıyoBence yanlış bir şey çünkü gerçekten bu kontenjanla verilebilen bir şey gerçekten ihtiyacı olan yaşlı birileri alamıyor olabilir bu yardımı başkasından sıra gelmediği için ne bileyim
Ne bileyim ya umarım yakında para için birbirinin kafasını kesen komşular görmeyizdevlet krıterlerıne uyan herkeze verıyor bu yardımı ben tanıdıklarıma bıle edevletten basvuru yapıyorum elımden geldıgınce alamıyan varmıdır gercekten vardır ona bısey dıyemem ahlakı konudan bkarsak dogru dedigin fakat Suan ulke ahlakı degerler pekde onem verilmiyor herkez paraya bakıyo
Cok yakında goruceksın dahada beter olucak Cunku oyle bır duruma geldıkı durumlar kımse tepkı vermıyor ne olursa olsun tepki yokNe bileyim ya umarım yakında para için birbirinin kafasını kesen komşular görmeyiz
Sabah yatar 10 gibi nekadar alıyon senMerhaba birşey soracağım 🙏Bu nakdi yardım yatmış hesabıma aktar dedim PTT ödemelerinden.Simdi baktığımda PTT ödemelerinde gözükmüyor ama hesabimada gelmemiş.Sosyal yardıma bakıyorum ödeme devam ediyor yazıyor.bu tam ne anlama geliyor.Bankaya borcum da var el koyma şansı var mı 🤔🙏
1000 tlSabah yatar 10 gibi nekadar alıyon sen
Az alıyosun1000 tl
Bro daha yatali 10 gun oldu sana bidahami yatti yoksa 10 gun oncekindenmi bahsediyosnMerhaba birşey soracağım 🙏Bu nakdi yardım yatmış hesabıma aktar dedim PTT ödemelerinden.Simdi baktığımda PTT ödemelerinde gözükmüyor ama hesabimada gelmemiş.Sosyal yardıma bakıyorum ödeme devam ediyor yazıyor.bu tam ne anlama geliyor.Bankaya borcum da var el koyma şansı var mı 🤔🙏
Hayır turkiye desteği aldıktan sonra her ay nakdi yardıma başvuru yapıyorum bazı ay vermiyor bir daha ki aya veriyor.Nakdi yardım bu bana 1000 yatıyor başvuru yaptığımda ama Türkiye aile destekle ödemelerini aynı hafta icine denk getirirsen kabul etmiyor yeni yardım aldınız diyor 🙏Alıyorsun sandımBro daha yatali 10 gun oldu sana bidahami yatti yoksa 10 gun oncekindenmi bahsediyosn