- 4,264
- 2,755
- 113
İspatla çekilişe katıldığımı söz bırakıcam forumuSon gunun formda çekilişlere iki hesaptan katılmaya utanmiyonmu rol sahibi tanidik
İspatla çekilişe katıldığımı söz bırakıcam forumuSon gunun formda çekilişlere iki hesaptan katılmaya utanmiyonmu rol sahibi tanidik
Dusurduler işte tamam o değil ben burda seninde hakkini savunuyom cekilislere iki hesaptan katılıyor formun huzurunu bozuyorSeni niye sevmiyicem olm sen kimsin sadece dedik millete şu forumda herkese para yollarsan olacağı bu. Düşme Ahmedim.
Kardeşim katil yada katılma bu saaten sonra katilacagin ne malum ana hesap Tan banlaniyon veliyon Multi hesabından millete sovuyorsunİspatla çekilişe katıldığımı söz bırakıcam forumu
Ben uzun süredir jojı mat dışında oynamıyorum forumda o kadar aktif olmuyorum ki, yapıyorsa da benşm bu konuda hakkımı istediği kadar yiyebilir çünkü hiç birine katılmıyorumDusurduler işte tamam o değil ben burda seninde hakkini savunuyom cekilislere iki hesaptan katılıyor formun huzurunu bozuyor
Para yolladı verdim dekontu saati saatine var fazla para koparmak için yapıyorSeni niye sevmiyicem olm sen kimsin sadece dedik millete şu forumda herkese para yollarsan olacağı bu. Düşme Ahmedim.
Lan yürü git karıştırma o konuyu 4 k mi carptin dekont yok parayı yedin trasa git ha yarın üstelik karıştırma multiciPara yolladı verdim dekontu saati saatine var fazla para koparmak için yapıyor
Aç son la sen sana attığım sans laralari haram olsunPara yolladı verdim dekontu saati saatine var fazla para koparmak için yapıyor
Peki sal artık konuyu adamlara terbiyesizlik yaptığın yeterKardeşim katil yada katılma bu saaten sonra katilacagin ne malum ana hesap Tan banlaniyon veliyon Multi hesabından millete sovuyorsun
Tamam multici dolandiriciPeki sal artık konuyu adamlara terbiyesizlik yaptığın yeter
🤣🤣🤣 4 k mı nerden yolladın 4 k yı dolandırıcı seni 1k attın 1 2 saat sonra attım hemenLan yürü git karıştırma o konuyu 4 k mi carptin dekont yok parayı yedin trasa git ha yarın üstelik karıştırma multici
Ulan kurik sen kendi hrsabindan oynayip parayı carptin🤣🤣🤣 4 k mı nerden yolladın 4 k yı dolandırıcı seni 1k attın 1 2 saat sonra attım hemen
Olmaz kaos istiyoruz, kan istiyoruz.Beyler konumda yapmasanız olur mu
OlmazBeyler konumda yapmasanız olur mu