Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling akgul383 / Kasa:500 Hedef:4X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,483
10,830
113
Seni niye sevmiyicem olm sen kimsin sadece dedik millete şu forumda herkese para yollarsan olacağı bu. Düşme Ahmedim.
Dusurduler işte tamam o değil ben burda seninde hakkini savunuyom cekilislere iki hesaptan katılıyor formun huzurunu bozuyor

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,483
10,830
113
İspatla çekilişe katıldığımı söz bırakıcam forumu
Kardeşim katil yada katılma bu saaten sonra katilacagin ne malum ana hesap Tan banlaniyon veliyon Multi hesabından millete sovuyorsun

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,734
1,666
113
Dusurduler işte tamam o değil ben burda seninde hakkini savunuyom cekilislere iki hesaptan katılıyor formun huzurunu bozuyor
Ben uzun süredir jojı mat dışında oynamıyorum forumda o kadar aktif olmuyorum ki, yapıyorsa da benşm bu konuda hakkımı istediği kadar yiyebilir çünkü hiç birine katılmıyorum :) Helali hoş olsun

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,264
2,755
113
Seni niye sevmiyicem olm sen kimsin sadece dedik millete şu forumda herkese para yollarsan olacağı bu. Düşme Ahmedim.
Para yolladı verdim dekontu saati saatine var fazla para koparmak için yapıyor

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,483
10,830
113
Para yolladı verdim dekontu saati saatine var fazla para koparmak için yapıyor
Lan yürü git karıştırma o konuyu 4 k mi carptin dekont yok parayı yedin trasa git ha yarın üstelik karıştırma multici

RuLing

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,264
2,755
113
Kardeşim katil yada katılma bu saaten sonra katilacagin ne malum ana hesap Tan banlaniyon veliyon Multi hesabından millete sovuyorsun
Peki sal artık konuyu adamlara terbiyesizlik yaptığın yeter

RuLing

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,264
2,755
113
Lan yürü git karıştırma o konuyu 4 k mi carptin dekont yok parayı yedin trasa git ha yarın üstelik karıştırma multici
🤣🤣🤣 4 k mı nerden yolladın 4 k yı dolandırıcı seni 1k attın 1 2 saat sonra attım hemen

akgul383

Sabır herşeyin ilacıdır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,547
6,838
113
Beyler konumda yapmasanız olur mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...