- 88,988
- 17,728
- 113
Kesene bereketKanka iki kişi seç 500₺ 500₺ gönder 1k sen rolling aç burdan da iki kişi daha seç ordan alırsan da o ikiliye atarsın kelle başı 250₺ kimsenin bir işine yaramaz yine siz bilirsiniz
Kesene bereketKanka iki kişi seç 500₺ 500₺ gönder 1k sen rolling aç burdan da iki kişi daha seç ordan alırsan da o ikiliye atarsın kelle başı 250₺ kimsenin bir işine yaramaz yine siz bilirsiniz
bugun o gün tahir sov yapıcamOndan roll açma sen hiç aga
kesene bereketKanka iki kişi seç 500₺ 500₺ gönder 1k sen rolling aç burdan da iki kişi daha seç ordan alırsan da o ikiliye atarsın kelle başı 250₺ kimsenin bir işine yaramaz yine siz bilirsiniz
Aga ben roll acmicam hızlı hızlı kaybetmek istemiyorum kupon yapayım diyorum kazanirsam akinla paslasirim benKanka iki kişi seç 500₺ 500₺ gönder 1k sen rolling aç burdan da iki kişi daha seç ordan alırsan da o ikiliye atarsın kelle başı 250₺ kimsenin bir işine yaramaz yine siz bilirsiniz
AdamKanka iki kişi seç 500₺ 500₺ gönder 1k sen rolling aç burdan da iki kişi daha seç ordan alırsan da o ikiliye atarsın kelle başı 250₺ kimsenin bir işine yaramaz yine siz bilirsiniz
Kesene bereket krallKanka iki kişi seç 500₺ 500₺ gönder 1k sen rolling aç burdan da iki kişi daha seç ordan alırsan da o ikiliye atarsın kelle başı 250₺ kimsenin bir işine yaramaz yine siz bilirsiniz
Kesene bereket dostKanka iki kişi seç 500₺ 500₺ gönder 1k sen rolling aç burdan da iki kişi daha seç ordan alırsan da o ikiliye atarsın kelle başı 250₺ kimsenin bir işine yaramaz yine siz bilirsiniz
Hem bide geç oldu yarın iyi maçlar var@tahir1603 Knk sende iki basket yap wonlarsan iki adımda bırak ne diyosun bence mantıklı yok 10 yapcam işlerine felan girme uzun ve sakat çünkü maç yok
usta onun paraya ihtiyacı vardı mümkünse açmasın cebınde kalsın onun@tahir1603 Knk sende iki basket yap wonlarsan iki adımda bırak ne diyosun bence mantıklı yok 10 yapcam işlerine felan girme uzun ve sakat çünkü maç yok
O kadarını bilmiyorum knk olurda batırırsa destek atarım ben ona geneusta onun paraya ihtiyacı vardı mümkünse açmasın cebınde kalsın onun
500 ytl 2 adim yapam iki kosi 500 dagitim teklifim nasil 🤣@tahir1603 Knk sende iki basket yap wonlarsan iki adımda bırak ne diyosun bence mantıklı yok 10 yapcam işlerine felan girme uzun ve sakat çünkü maç yok
Adam işteO kadarını bilmiyorum knk olurda batırırsa destek atarım ben ona gene
Valla sana helal olsunO kadarını bilmiyorum knk olurda batırırsa destek atarım ben ona gene
Kanka ben tanımadığım adama değil tutarsa akina destek olmak istiyorum roll açma taraftarı değilim@tahir1603 Knk sende iki basket yap wonlarsan iki adımda bırak ne diyosun bence mantıklı yok 10 yapcam işlerine felan girme uzun ve sakat çünkü maç yok
adamsın kanka ihtiyacı vardı ondan dedimO kadarını bilmiyorum knk olurda batırırsa destek atarım ben ona gene
Knk ben bugün bu kasayla sabaha kadar oynardım hiç problem yok ama çok çok 12 olmaz 17 olurdu bu bültenle sabaha kadar asker gibi dikilir kalırdık rezilliği de cabası vur kaç yapmayı bazen bilmek lazım500 ytl 2 adim yapam iki kosi 500 dagitim teklifim nasil 🤣
nba dan anlıyorsan denebilir ama başkası olmaz gece bülten sakatKnk ben bugün bu kasayla sabaha kadar oynardım hiç problem yok ama çok çok 12 olmaz 17 olurdu bu bültenle sabaha kadar asker gibi dikilir kalırdık rezilliği de cabası vur kaç yapmayı bazen bilmek lazım
Bu saatte ki bültene iyi bile geldinKnk ben bugün bu kasayla sabaha kadar oynardım hiç problem yok ama çok çok 12 olmaz 17 olurdu bu bültenle sabaha kadar asker gibi dikilir kalırdık rezilliği de cabası vur kaç yapmayı bazen bilmek lazım
Yav onları konuşuruz özelden sende donumuzu kilodumuzu ne varsa saçtın sağa solaKanka ben tanımadığım adama değil tutarsa akina destek olmak istiyorum roll açma taraftarı değilim