Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling akin1996 | Kasa 1K Hedef 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,915
24,887
113
Kanka iki kişi seç 500₺ 500₺ gönder 1k sen rolling aç burdan da iki kişi daha seç ordan alırsan da o ikiliye atarsın kelle başı 250₺ kimsenin bir işine yaramaz yine siz bilirsiniz
Aga ben roll acmicam hızlı hızlı kaybetmek istemiyorum kupon yapayım diyorum kazanirsam akinla paslasirim ben

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,118
2,540
113
500 ytl 2 adim yapam iki kosi 500 dagitim teklifim nasil 🤣
Knk ben bugün bu kasayla sabaha kadar oynardım hiç problem yok ama çok çok 12 olmaz 17 olurdu bu bültenle sabaha kadar asker gibi dikilir kalırdık rezilliği de cabası vur kaç yapmayı bazen bilmek lazım

Hamzaxaslan

♠️♥️♣️♦️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,608
12,576
113
Knk ben bugün bu kasayla sabaha kadar oynardım hiç problem yok ama çok çok 12 olmaz 17 olurdu bu bültenle sabaha kadar asker gibi dikilir kalırdık rezilliği de cabası vur kaç yapmayı bazen bilmek lazım
nba dan anlıyorsan denebilir ama başkası olmaz gece bülten sakat

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
88,988
17,728
113
Bu saatte ki bültene iyi bile geldin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...