- 25,411
- 26,673
- 113
Yine başladık 5 dk da goleMecbur tekrar aldik gelirse yururuz burdan
Yine başladık 5 dk da goleMecbur tekrar aldik gelirse yururuz burdan
Bol şanslar dostPadisah dogum gunu bonusu 3 4 adimda cevrim biter gibi tabi batmazsak 2 3 kisiye ulasiriz
12 saate eklicez dedi banaBetgardan talep etsene abi 1k ekliyor 2. Maç 1.5
Şak yapıyorum be etiket gelse nolcak o kodları almm ben pek olsada olmasadaHahaha özür dilerim abi bidaha unutmam doğru m.k ben olsam bende üstüne cızgı çekerdim 😆
Bol şans dostMecbur tekrar aldik gelirse yururuz burdan
He unuttum onu eklerler 20 varmi12 saate eklicez dedi bana
Bol şans kankamPadisah dogum gunu bonusu 3 4 adimda cevrim biter gibi tabi batmazsak 2 3 kisiye ulasiriz
Mac yok baska kanka napim 1 3 olcak ilk yari ms de 4 3 ev alcakYine başladık 5 dk da gole
5 dklik heyecanBol şans kankam
Ağzın bal damlıyorMac yok baska kanka napim 1 3 olcak ilk yari ms de 4 3 ev alcak
Sahte site zaten kardeşim spin hala bitmedi 39 tane var 2 saat 23 dakikada 61 spin anca döndü sıkıldım çıktım seneye devam ederim 😆Şak yapıyorum be etiket gelse nolcak o kodları almm ben pek olsada olmasada
Wonza nice mutlu sağlıklı yıllaraPadisah dogum gunu bonusu 3 4 adimda cevrim biter gibi tabi batmazsak 2 3 kisiye ulasiriz
Ben de bi ara kod aldım bak 100 spin baktım 70 spin var 12tl dedim ben neyle uğraşıyorum diyip kapatmıştım değmez streseSahte site zaten kardeşim spin hala bitmedi 39 tane var 2 saat 23 dakikada 61 spin anca döndü sıkıldım çıktım seneye devam ederim 😆
İşte gerçek zenginlikHersey senin için Ekli dosyayı görüntüle 983443
Dağıtım varmıHersey senin için Ekli dosyayı görüntüle 983443
Eve güvenerek mi aldinMecbur tekrar aldik gelirse yururuz burdan