- 23,118
- 19,442
- 113
Niye kuralKoptum gülmekten 😂
Niye kuralKoptum gülmekten 😂
1.88 civarıydi 3-5 sene onceBoy kac abi
La gül geç zaten ne olacak sanki bende alınsan yapmam zatenMakara oldu alınmam hiç böyle şeylere
Bu fotoyu atmıştım bir kere gece sohbetine herkes gaza gelip atmıştı muroda atmıştı şok olmuştum 2 sigara içmiştim puahahaJssuuwhahdyduusuuddhhd altıma işedim t teşekkürler gwagyd
Simdi1.88 civarıydi 3-5 sene once
Ölçmedim Vallahi 90 falandir maks
1cm le uzunum benden uzun çıkmadı formda puahahaÖlçmedim Vallahi 90 falandir maks
Puahahha kaldıramadı formNoldu benim profil regl kırmızısı oldu aw
yapıyodum@egehandro laf attın gittin icraat yap ege
Bende geçen diyordum kupon yapmayı bilmiyor diye üstüne denk gelince gülesim geldi 😂Niye kural
Yapyapıyodum
At bakim Bi foto caciklikNoldu benim profil regl kırmızısı oldu aw
Öptüm canım bybyNeyse doyum olmuyor sohbete feci uyku bastı ben biraz youtube takılam uyurum gibi herkese hayırlı geceler
Sen bizim geleceğimizsin Ahmetim1cm le uzunum benden uzun çıkmadı formda puahaha
Hahhahahhzhahshs 😆😆😆😆😆Ben düğünümde şarkı söyledim biliyon bu işi Ekli dosyayı görüntüle 983464

Bana umut bagladiysaniz işiniz yaş abi bir kere bir adama serumu yanlış bağladım kolu şişti adam yüzüme dedi seni bu mesleğe alanın dedi awSen bizim geleceğimizsin Ahmetim
Salaklardan jest istedik 2 tane eklemiş neyse uykum var yarına basarım yatırım varsa dene veriyor genelde hepÖptüm canım byby