Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling akin1996 / Kasa 2 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,761
34,071
113
Beyler simdi bi aciklama yapayim sonra darilmaca olmasin. Elimde oldugu kadar dagitim yapiyprum burda paylasmiyorum cogunuda ozelden direkt atiyorum. Eskisi kadar yapamam cunku ihtiyac cok. 10 aldik 2 dagitirim dostlarima 510 atarken cok utanc duyucam ama suan durumlar kritik 😀 @Barrios @AllanSaintMaximin @eminehawk harici 1 kisi bakim yazarim
Ulan ne dediysem geldi görüyon demi ben gidiyom dağıtıma gelirim dedik yine tuttu bunun karşılığı en az 2500 Türk lirası olması lazım aldjskksaka

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,512
13,506
113
Son 1 dk hazirlik maçların da genelde uzatma vermiyorlar haydi bakalım

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
37,008
19,859
113
Beyler simdi bi aciklama yapayim sonra darilmaca olmasin. Elimde oldugu kadar dagitim yapiyprum burda paylasmiyorum cogunuda ozelden direkt atiyorum. Eskisi kadar yapamam cunku ihtiyac cok. 10 aldik 2 dagitirim dostlarima 510 atarken cok utanc duyucam ama suan durumlar kritik 😀 @Barrios @AllanSaintMaximin @eminehawk harici 1 kisi bakim yazarim
Bak bak iyi bak ben buradayım 🤠 🤠

Benimsansim25

SenAhSen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,959
1,184
113
Takip eden herkese göndersen 250 olmuyo mu kimse boş geçmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...