- 26,536
- 27,786
- 113
Seninde kardesimmmmSağolasın abi ayağına taş degmesin
Seninde kardesimmmmSağolasın abi ayağına taş degmesin
1 dk daha dayanamadı 😔Beyler ben de varim diyosunuz haklisinizda 10 ali0p 5 dagitamam. Attiklarimdan roll acan olursa burdaki arkadaslara atsin lutfen
Lose ama ilk başından beri vardım gerçekten haksız iş yapıyorsun parasını geçtim en başından sonuna kadar takip etmişim yazmadınBeyler ben de varim diyosunuz haklisinizda 10 ali0p 5 dagitamam. Attiklarimdan roll acan olursa burdaki arkadaslara atsin lutfen
Valla kafayı yemelik yawGol olfu yatttik zaten
Mal aga bunlar mal amkKardesım her türlü beddua yiyecen zaten kaçamazsın boşver ben 10 kişiye atıyorum yine beddua yiyorum
Dostum ben takip et yazmis miyim? Tamam hepsini gectim bana forumda kendi paranla actigin bir rol gosterLose ama ilk başından beri vardım gerçekten haksız iş yapıyorsun parasını geçtim en başından sonuna kadar takip etmişim yazmadın
Sonunda delirtiler seniMal aga bunlar mal amk
Özelden kazanç olunca destek çıkıyorum dostum sorun yok para bugün var yarın yok şartları belirt ona göre takip ederiz etmeyiz paranda senin olsun pulunda sorun Yok ama haksızlık yaptığın bilesinDostum ben takip et yazmis miyim? Tamam hepsini gectim bana forumda kendi paranla actigin bir rol goster
Bunlar hep @Barrios yüzünden yiyin birbirinizi dedi durdu PIÇAKLAR çekildi ahajjsksjskmdDostum ben takip et yazmis miyim? Tamam hepsini gectim bana forumda kendi paranla actigin bir rol goster
Okuma mesajları gerilme boşverMal aga bunlar mal amk