Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling akin1996 | Kasa 2K Hedef 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,095
21,671
113
Kadroda zaten 2 tane topçu var yenilmesine rağmen o iki topçuyu oyundan çıkarıp kör topal alıyor sonra şike yok şans al sana şans. 😤

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,142
2,609
113
Bi gol gelsede az farkla yatsak bize böyle kaybetmek yakışmaz

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,887
6,226
113
Bende burası yabancı değilken söyleyeyim ısrar edip istememe rağmen 1 ay olmasına rağmen @Metings1905 denen şahıs borcunu ödemeyecegini nabarsan yap dediği için sizinle paylaşayım ki sizden isterse atmayın daha önce çok başı dışarı para verdim bunu borç adı altında aldı 1 ay da bilerek ödemeyen ödemicem diyen adam dolandiricidir
Başkasının uşaklığını yapıyordu bu tavuk millete borç mu takmış ulan metin sen adam olmazsın dinime imanıma

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,922
3,267
113
Metin hiçbir zaman kankam olmadı ihtiyacını olduğunu asgari tutarını ödeyip avans çekeceğini söyledi verdim benim başka sevdiğim insanlar var elbet ama metin hiç bir zaman onlardan olmadı
Ben onu bunu bilmem 5 ay öncede metinde seni arıyordu böyle konularda etiket atarak tahir borcunu öde bilet param yok dedin attım cevap vermiyon diye forumda geziyordu şimdi aynı şey senin başına gelmiş

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,887
6,226
113
Seni etiketliyordu paso biliyon millet dediğin benim aw bana taktı hqhwh
Senle de konuştuk dm de borcum var doktora maaşta atacam dedim maas aldım attım doktor dan cok buna dert oldu borcum zoruma gıtmezdı her buraya kupon atmam da dm den dilenen adam bana hesap soruyor ya o koydu

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,749
25,944
113
Ben onu bunu bilmem 5 ay öncede metinde seni arıyordu böyle konularda etiket atarak tahir borcunu öde bilet param yok dedin attım cevap vermiyon diye forumda geziyordu şimdi aynı şey senin başına gelmiş
Öyle bisey olmadı 2 sene evvel 200 tl atmıştı bana foruma yeni girdiğim zaman hastanedeydim kendi ilçemde ertesi günü 250 tl olarak geri vermiştim bilet paramı falan kimse ödemedi bilet alincak bi durum da yoktu

burdurlu1515

Allah var gam yok!!!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,669
1,648
113
Tahir abimin kalbini kırmayın kendisini reelde tanırım karıncanın bile kalbini kırmaz birine sesini yükseltse çok üzülür duşta hüngür hüngür ağlar

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,863
11,098
113
Öyle bisey olmadı 2 sene evvel 200 tl atmıştı bana foruma yeni girdiğim zaman hastanedeydim kendi ilçemde ertesi günü 250 tl olarak geri vermiştim bilet paramı falan kimse ödemedi bilet alincak bi durum da yoktu
Bu yanılmıyorsam bir kere dedi nenem filanmi ne oldu hatta allan şaşırdı ölüm yinemi diye bu ordada da oldu dedi para kopardı demi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...