- 9,327
- 13,429
- 113
İyidir güzellik sen nasılsın 😂Naber çıban başı hwhwh
İyidir güzellik sen nasılsın 😂Naber çıban başı hwhwh
Başkasının uşaklığını yapıyordu bu tavuk millete borç mu takmış ulan metin sen adam olmazsın dinime imanımaBende burası yabancı değilken söyleyeyim ısrar edip istememe rağmen 1 ay olmasına rağmen @Metings1905 denen şahıs borcunu ödemeyecegini nabarsan yap dediği için sizinle paylaşayım ki sizden isterse atmayın daha önce çok başı dışarı para verdim bunu borç adı altında aldı 1 ay da bilerek ödemeyen ödemicem diyen adam dolandiricidir
Est abicim ara ara bakıyorum ben işteyim 😂Ben gidiyorum o zaman sen gelmişsin görüşürüz kardeşim
Seni etiketliyordu paso biliyon millet dediğin benim aw bana taktı hqhwhBaşkasının uşaklığını yapıyordu bu tavuk millete borç mu takmış ulan metin sen adam olmazsın dinime imanıma
Ben onu bunu bilmem 5 ay öncede metinde seni arıyordu böyle konularda etiket atarak tahir borcunu öde bilet param yok dedin attım cevap vermiyon diye forumda geziyordu şimdi aynı şey senin başına gelmişMetin hiçbir zaman kankam olmadı ihtiyacını olduğunu asgari tutarını ödeyip avans çekeceğini söyledi verdim benim başka sevdiğim insanlar var elbet ama metin hiç bir zaman onlardan olmadı
Yüzsüz adamda kabul ediyor zaten ben hatta sanada demistum abi bunun fotosunu oyunda görmüştüm şok olmuştum onyastaki adam nasıl bu kadar yüzsüz olur diye yemin ederim yaşım 20 bundan daha serefliyimYok akşam yine takılır rahat rahat onun için sorun değil hwhw
İyidir kardeşim sağol :₺İyidir güzellik sen nasılsın 😂
Senle de konuştuk dm de borcum var doktora maaşta atacam dedim maas aldım attım doktor dan cok buna dert oldu borcum zoruma gıtmezdı her buraya kupon atmam da dm den dilenen adam bana hesap soruyor ya o koyduSeni etiketliyordu paso biliyon millet dediğin benim aw bana taktı hqhwh
Öyle bisey olmadı 2 sene evvel 200 tl atmıştı bana foruma yeni girdiğim zaman hastanedeydim kendi ilçemde ertesi günü 250 tl olarak geri vermiştim bilet paramı falan kimse ödemedi bilet alincak bi durum da yoktuBen onu bunu bilmem 5 ay öncede metinde seni arıyordu böyle konularda etiket atarak tahir borcunu öde bilet param yok dedin attım cevap vermiyon diye forumda geziyordu şimdi aynı şey senin başına gelmiş
Bu yanılmıyorsam bir kere dedi nenem filanmi ne oldu hatta allan şaşırdı ölüm yinemi diye bu ordada da oldu dedi para kopardı demiÖyle bisey olmadı 2 sene evvel 200 tl atmıştı bana foruma yeni girdiğim zaman hastanedeydim kendi ilçemde ertesi günü 250 tl olarak geri vermiştim bilet paramı falan kimse ödemedi bilet alincak bi durum da yoktu
En sondaki para işareti bir mesaj mi kardesimİyidir kardeşim sağol :₺
Evet kardeşim $$$$$En sondaki para işareti bir mesaj mi kardesim