- 19,359
- 21,827
- 113
Adamın ustune gittiler durduk yere ban yedi uınrEvet etiket çıkmıyor
Adamın ustune gittiler durduk yere ban yedi uınrEvet etiket çıkmıyor
Kallavi kufur ettı yer tabıIyıde erhan bısey etmediki durduk yere ban yemıs
Sende o gün dmden bize öyle küfür ettin sen niye yemiyorsunKallavi kufur ettı yer tabı
Gözler lens mi agam küfür etti adam hahhdsIyıde erhan bısey etmediki durduk yere ban yemıs
En son kufur mü ettı gotmedım onu konu silinmişKallavi kufur ettı yer tabı
O başkan dahil 2 moda gluk gluk şov yapıyorSende o gün dmden bize öyle küfür ettin sen niye yemiyorsun
Anladim küfür etti birde gitti daimonla ortak konu açtı küfür edende o o saatten sonra ugrasmadim bunlaO başkan dahil 2 moda gluk gluk şov yapıyor
Yok youtubedan müzik açtıydım görmedim valla konuda gitmişGözler lens mi agam küfür etti adam hahhds
Gluk işe yaramaz bu alemde tahırım deneme puhahaO başkan dahil 2 moda gluk gluk şov yapıyor
Keşke tokyoya da sövseydi dediğin geldi aklıma yine aq shsjskskaWiskas yüzünden mi ban yedi ula Erhan bari değecek biri olsaydı metine sövseydin
Sana mı etti küfürSende o gün dmden bize öyle küfür ettin sen niye yemiyorsun
EvetSana mı etti küfür
Ula orda da Erhan mağdur du akdjskskskkaksKeşke tokyoya da sövseydi dediğin geldi aklıma yine aq shsjskska
karşında olsa ne yapmak isterdin buna
Hayırdır muro fantazımı yapıyorsunkarşında olsa ne yapmak isterdin buna
Valla ya o beni öldürdü yada ben onu büyük bir ihtimal ben onu vurdum o gün beni öyle bir sınır ettiki Antep'te otursa evine koşa koşa giderdim çok profosyebel bukarşında olsa ne yapmak isterdin buna
Eğer Çok canını yakmışsan sizi karşı karşıya getireceğim seni bağlayacağım Ahmet Senin kulağını kessinHayırdır muro fantazımı yapıyorsun
Sen benı baglayana kadar ben senı kanarya yokusundan kostururum ayık ol ınonu mahallesı burası adamı kör testere ıle keserler ayıkssaEğer Çok canını yakmışsan sizi karşı karşıya getireceğim seni bağlayacağım Ahmet Senin kulağını kessin