Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling akin1996 | Kasa 500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,239
32,889
113

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,966
27,255
113
Kanka bu çocuk ağır kumarbaz ya geçmişte bende bi sıkıntı yaşamıştım ondan sonra ticareti kesmiştim bu çocuk ailesine de çok çektirmiştir valla böyle bısey yapmasına şaşırmadım o yüzden ha yarın öbür gün kazanır sana geri atar 2-3 özlü söz söyler senaryo bu ama kaybederse de doğal olarak vermez
İnanmazsınız bu 2. Mevzu bununla, aynı dediğin senaryo oldu ve bende insandır hata yaptı zorda kaldı dedim ama huy edinmiş artık bugun onca saat cevap vermeyince ve seni ifşa edecem dediğimde hemen yazınca anladım ki bu iflah olmaz

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,396
16,418
113
Kanka yanlis anlama sana destek olmak istiyorum ama soyle yapicam, 3 cekicem 1 tahire gondercem sponsor o ve suan o da ekside, 500 de @Baskhetci27 kardesime gondericem kabul ederse. Kalan 1.5 yatircam tek adim yapicam tutarsa sana aticam. Oynayip kaybetmek istemiyorum suan adamin cebinde yokken bana destek oldu ona atayim kalanla devam
Hani nerde yeni kupon kardeşim bu gece herkesi sevindirecek dediler senin için

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,239
32,889
113
İnanmazsınız bu 2. Mevzu bununla, aynı dediğin senaryo oldu ve bende insandır hata yaptı zorda kaldı dedim ama huy edinmiş artık bugun onca saat cevap vermeyince ve seni ifşa edecem dediğimde hemen yazınca anladım ki bu iflah olmaz
Danısıcan aslında böyle iş yaparken kefil arıcan kanka valla bak eğer vermiyorsa kefilden alacaksın kefili de yoksa vermeyeceksin aq la öyle zaten herkes her mesaja anında cevap verir hastane cenaze düğün işleri ya da işte çok yoğun olmadığın sürece samimi olmuyor zaten o yüzden altında bişey aranması normal

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,396
16,418
113
Danısıcan aslında böyle iş yaparken kefil arıcan kanka valla bak eğer vermiyorsa kefilden alacaksın kefili de yoksa vermeyeceksin aq la öyle zaten herkes her mesaja anında cevap verir hastane cenaze düğün işleri ya da işte çok yoğun olmadığın sürece samimi olmuyor zaten o yüzden altında bişey aranması normal
Bana kefil olsana 500 lazım

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,966
27,255
113
Kanka kefil arayacağım insana vermeyeyim zaten bir zahmet ama hepimiz kumar oynuyoruz ama buna da tenezzül etmezdim be, adını kirletmeye değecek para olsa şeytan aklıma girdi derim ama küfür yemek ifşa olmak için komik rakamlar bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...