- 56,095
- 16,312
- 113
Bol şans diliyorum dostumSponsor @tahir1603 kardesime tesekkurler. 2 3 adim gidebiliriz umarim
1.adim
Bol şans diliyorum dostumSponsor @tahir1603 kardesime tesekkurler. 2 3 adim gidebiliriz umarim
1.adim
Şimdi seni bunu da 30k civarlarina çıkartırsın ben sana inanıyorum kardeşimKanka bizim sansimiz bu kadar 1.01 oynasam sjmdi yatarim dkdkd
Tahir beni eve attı kanka
Hiç zevkli değildi entarisini beğenmedimBana sozu vardi onun dkdkdk
Yeni acarim kankam cekim verdim odeme gelsinde siteye yatirimknka buraya mı atacan kuponu yenı konu mu acıcan
Knk akında belli limitleri var maxı bu kadar idare etcez napalım 😂Ben bi adım daha atsam yatardım burası da aynı fayda faydadir akinim ince düşünmüş yine
Kardeşim nerdesin dolandırıldımBol şans kanka 3 e kadar çektin çektin yoksa yarrrrrrrrrr neyse 🤣
tmm bol sans dayım cay koyup gelıyomYeni acarim kankam cekim verdim odeme gelsinde siteye yatirim
Kanka sende bu hobi olmaya basladıKardeşim nerdesin dolandırıldım
Kanka sende bu hobi olmaya basladı
Kanka bu çocuk ağır kumarbaz ya geçmişte bende bi sıkıntı yaşamıştım ondan sonra ticareti kesmiştim bu çocuk ailesine de çok çektirmiştir valla böyle bısey yapmasına şaşırmadım o yüzden ha yarın öbür gün kazanır sana geri atar 2-3 özlü söz söyler senaryo bu ama kaybederse de doğal olarak vermez
İnanmazsınız bu 2. Mevzu bununla, aynı dediğin senaryo oldu ve bende insandır hata yaptı zorda kaldı dedim ama huy edinmiş artık bugun onca saat cevap vermeyince ve seni ifşa edecem dediğimde hemen yazınca anladım ki bu iflah olmazKanka bu çocuk ağır kumarbaz ya geçmişte bende bi sıkıntı yaşamıştım ondan sonra ticareti kesmiştim bu çocuk ailesine de çok çektirmiştir valla böyle bısey yapmasına şaşırmadım o yüzden ha yarın öbür gün kazanır sana geri atar 2-3 özlü söz söyler senaryo bu ama kaybederse de doğal olarak vermez
Hani nerde yeni kupon kardeşim bu gece herkesi sevindirecek dediler senin içinKanka yanlis anlama sana destek olmak istiyorum ama soyle yapicam, 3 cekicem 1 tahire gondercem sponsor o ve suan o da ekside, 500 de @Baskhetci27 kardesime gondericem kabul ederse. Kalan 1.5 yatircam tek adim yapicam tutarsa sana aticam. Oynayip kaybetmek istemiyorum suan adamin cebinde yokken bana destek oldu ona atayim kalanla devam
Danısıcan aslında böyle iş yaparken kefil arıcan kanka valla bak eğer vermiyorsa kefilden alacaksın kefili de yoksa vermeyeceksin aq la öyle zaten herkes her mesaja anında cevap verir hastane cenaze düğün işleri ya da işte çok yoğun olmadığın sürece samimi olmuyor zaten o yüzden altında bişey aranması normalİnanmazsınız bu 2. Mevzu bununla, aynı dediğin senaryo oldu ve bende insandır hata yaptı zorda kaldı dedim ama huy edinmiş artık bugun onca saat cevap vermeyince ve seni ifşa edecem dediğimde hemen yazınca anladım ki bu iflah olmaz
3-5 adam hariç hepsi yapıyo onu delikanlıyım diyenleri 2000 e satın alırsın hepsini bi tane mert adam adam yok net konuşacak
Bana kefil olsana 500 lazımDanısıcan aslında böyle iş yaparken kefil arıcan kanka valla bak eğer vermiyorsa kefilden alacaksın kefili de yoksa vermeyeceksin aq la öyle zaten herkes her mesaja anında cevap verir hastane cenaze düğün işleri ya da işte çok yoğun olmadığın sürece samimi olmuyor zaten o yüzden altında bişey aranması normal
Kumarda yedim diyecek adam yok ya dayısı ölüyor ya bişe oluyor3-5 adam hariç hepsi yapıyo onu delikanlıyım diyenleri 2000 e satın alırsın hepsini bi tane mert adam adam yok net konuşacak
Ver la kardesıme 500tl @akin1996 veremezse ben yarın veririmBana kefil olsana 500 lazım
Kanka kefil arayacağım insana vermeyeyim zaten bir zahmet ama hepimiz kumar oynuyoruz ama buna da tenezzül etmezdim be, adını kirletmeye değecek para olsa şeytan aklıma girdi derim ama küfür yemek ifşa olmak için komik rakamlar bunlarDanısıcan aslında böyle iş yaparken kefil arıcan kanka valla bak eğer vermiyorsa kefilden alacaksın kefili de yoksa vermeyeceksin aq la öyle zaten herkes her mesaja anında cevap verir hastane cenaze düğün işleri ya da işte çok yoğun olmadığın sürece samimi olmuyor zaten o yüzden altında bişey aranması normal