Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling akin1996 | Kasa 500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,206
32,831
113
Kanka kefil arayacağım insana vermeyeyim zaten bir zahmet ama hepimiz kumar oynuyoruz ama buna da tenezzül etmezdim be, adını kirletmeye değecek para olsa şeytan aklıma girdi derim ama küfür yemek ifşa olmak için komik rakamlar bunlar
Anlıyorum seni burda senin zoruna giden zaten gördüğün tavır miktardan ziyade ki zaten delikanlılık yapıp yarısından bile vazgecmişsin ona rağmen yapması da ayrı bi ayıp

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,938
27,218
113
Anlıyorum seni burda senin zoruna giden zaten gördüğün tavır miktardan ziyade ki zaten delikanlılık yapıp yarısından bile vazgecmişsin ona rağmen yapması da ayrı bi ayıp
Akılsız herif kanka, akıllı olsa derdi bu adam, ben çekmedim diye yarısını bana bırakmış, dur yol yapayım hepsini alayım bari, niye böyle kendini rezil ediyorsun

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Neyse iri memeli hatunlara bakıp proporsiyon çalışıyordum dikkatimi dağıttınız bana bol şans

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,206
32,831
113
Kanka arkadaşın yazdı, yapar bişey diyemiyorum dedi. Kaldı ki konuşsam ne fayda, ben ona da yazdım git o parayla etek al giy. Helali hoş olsun dedim. Paranın peşinde değilim Allah şahit. Sadece ne mal olduğunu bilsinler diye uğraştım
Hersey bi tecrübe işte daha bi kaç gün önce 100 binden fazla kazandım diyordu bugün 1.500 liraya kadar düşmüş var sen düşün işte nasıl bir bagımlı oldugunu

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,478
2,808
113
İnanmazsınız bu 2. Mevzu bununla, aynı dediğin senaryo oldu ve bende insandır hata yaptı zorda kaldı dedim ama huy edinmiş artık bugun onca saat cevap vermeyince ve seni ifşa edecem dediğimde hemen yazınca anladım ki bu iflah olmaz
hocam valla bende bu zamana kdr az çok demeden çok kişiyi görmüşümdür sendeki iyiymiş gözünü kırpmadan 3k göndermişsin onuda yanlış adama göndermişsin senin paranın üstünden 3,5daha kazanır atarım dedi kesin onuda batırmış belliki dikkatli olmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...