- 21,955
- 27,232
- 113
Yazık enişte ne diyeyim, yarın gelir rol açar, millette 500 TL için gider bol şans yazar3-5 adam hariç hepsi yapıyo onu delikanlıyım diyenleri 2000 e satın alırsın hepsini bi tane mert adam adam yok net konuşacak
Yazık enişte ne diyeyim, yarın gelir rol açar, millette 500 TL için gider bol şans yazar3-5 adam hariç hepsi yapıyo onu delikanlıyım diyenleri 2000 e satın alırsın hepsini bi tane mert adam adam yok net konuşacak
Yapan yaptım diyecek abi adam gibi konuşana yaklaşana kimse bir şey demez yanar döner yapmaya gerek yokYazık enişte ne diyeyim, yarın gelir rol açar, millette 500 TL için gider bol şans yazar
Anlıyorum seni burda senin zoruna giden zaten gördüğün tavır miktardan ziyade ki zaten delikanlılık yapıp yarısından bile vazgecmişsin ona rağmen yapması da ayrı bi ayıpKanka kefil arayacağım insana vermeyeyim zaten bir zahmet ama hepimiz kumar oynuyoruz ama buna da tenezzül etmezdim be, adını kirletmeye değecek para olsa şeytan aklıma girdi derim ama küfür yemek ifşa olmak için komik rakamlar bunlar
Akılsız herif kanka, akıllı olsa derdi bu adam, ben çekmedim diye yarısını bana bırakmış, dur yol yapayım hepsini alayım bari, niye böyle kendini rezil ediyorsunAnlıyorum seni burda senin zoruna giden zaten gördüğün tavır miktardan ziyade ki zaten delikanlılık yapıp yarısından bile vazgecmişsin ona rağmen yapması da ayrı bi ayıp
Kanka olani 5 dk once noraya attimVer la kardesıme 500tl @akin1996 veremezse ben yarın veririm
Bekle bakalım kanka bi kaç gün ses etme bakalım gelir buraya zatenAkılsız herif kanka, akıllı olsa derdi bu adam, ben çekmedim diye yarısını bana bırakmış, dur yol yapayım hepsini alayım bari, niye böyle kendini rezil ediyorsun
Nora kim kanka Özbek ismi eve Özbek mi attın lanKanka olani 5 dk once noraya attim
Geldi kanka anında, her yere yaz, evet beyler ben dolandırıcıyım bana para atmayın dedi gülerekBekle bakalım kanka bi kaç gün ses etme bakalım gelir buraya zaten
Bununla samimi olanlarla konuştun muGeldi kanka anında, her yere yaz, evet beyler ben dolandırıcıyım bana para atmayın dedi gülerek
suriyebette 3000 bakiyem var 3000 varsa hesapta 4500 hemen göndereyimGeldi kanka anında, her yere yaz, evet beyler ben dolandırıcıyım bana para atmayın dedi gülerek
Kanka arkadaşın yazdı, yapar bişey diyemiyorum dedi. Kaldı ki konuşsam ne fayda, ben ona da yazdım git o parayla etek al giy. Helali hoş olsun dedim. Paranın peşinde değilim Allah şahit. Sadece ne mal olduğunu bilsinler diye uğraştımBununla samimi olanlarla konuştun mu
10 saatten önce cevap vereceksen olmazsuriyebette 3000 bakiyem var 3000 varsa hesapta 4500 hemen göndereyim
Sınır burdan 8 saat 8 saate veririm10 saatten önce cevap vereceksen olmaz
Üzgünüm, en az 10 saat cevap vermeyeveksin, sonra yazacağın ilk şey ağır kolpa olmalı, var mı o yetenek sendeSınır burdan 8 saat 8 saate veririm
Hersey bi tecrübe işte daha bi kaç gün önce 100 binden fazla kazandım diyordu bugün 1.500 liraya kadar düşmüş var sen düşün işte nasıl bir bagımlı oldugunuKanka arkadaşın yazdı, yapar bişey diyemiyorum dedi. Kaldı ki konuşsam ne fayda, ben ona da yazdım git o parayla etek al giy. Helali hoş olsun dedim. Paranın peşinde değilim Allah şahit. Sadece ne mal olduğunu bilsinler diye uğraştım
Allah daha fazla düşürmesin onu. Diyebileceğim tek şey bu olur onun içinHersey bi tecrübe işte daha bi kaç gün önce 100 binden fazla kazandım diyordu bugün 1.500 liraya kadar düşmüş var sen düşün işte nasıl bir bagımlı oldugunu
Allah ıslah etsin ne diyelim ha bir de bak bu Kurtaran la falan da iş yapma kanka sana söylim o da çok baş ağrıtırAllah daha fazla düşürmesin onu. Diyebileceğim tek şey bu olur onun için
Bana rol açtırdı gecen aram olmadığı halde, ilk fırsatta iadeyi ziyareti yapıp teşekkür edip yolları ayırırımAllah ıslah etsin ne diyelim ha bir de bak bu Kurtaran la falan da iş yapma kanka sana söylim o da çok baş ağrıtır
hocam valla bende bu zamana kdr az çok demeden çok kişiyi görmüşümdür sendeki iyiymiş gözünü kırpmadan 3k göndermişsin onuda yanlış adama göndermişsin senin paranın üstünden 3,5daha kazanır atarım dedi kesin onuda batırmış belliki dikkatli olmak lazımİnanmazsınız bu 2. Mevzu bununla, aynı dediğin senaryo oldu ve bende insandır hata yaptı zorda kaldı dedim ama huy edinmiş artık bugun onca saat cevap vermeyince ve seni ifşa edecem dediğimde hemen yazınca anladım ki bu iflah olmaz