Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Albatross / Wisbladen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
5025.54
Kupon Oranı
1.85

Hamzaxaslan

♠️♥️♣️♦️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,485
13,130
113
İlk kupon takip etmeden geldi bu canımızı aldı ama oldu

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,294
62,642
113
Saka yapiyosun.omu la bu?
Omu la erhan.ben onunla mevzuluydum kinusmuyordum ag.cok pis huyu var bu nick deisimi iyi olmadi kim kimdir bilmiyozki.kaybolmusdu yinemi gelmis.sen baikalmisin kardes?50 lira sans parasi atip sonra 1 kamyon laf eden kufur eden pis agizli terbiyesiz biriydi o.istesem onu banlatirdim ama ben oyle seyleri sevmiyorum alakayi kesdim yinede bana sarmisti para istemisdi para yokdu atamadim bana kufur etmisti ag

Albatross

HiraiZerdüş
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,185
874
113
Omu la erhan.ben onunla mevzuluydum kinusmuyordum ag.cok pis huyu var bu nick deisimi iyi olmadi kim kimdir bilmiyozki.kaybolmusdu yinemi gelmis.sen baikalmisin kardes?50 lira sans parasi atip sonra 1 kamyon laf eden kufur eden pis agizli terbiyesiz biriydi o.istesem onu banlatirdim ama ben oyle seyleri sevmiyorum alakayi kesdim yinede bana sarmisti para istemisdi para yokdu atamadim bana kufur etmisti ag
La yok valla ben albatros aw tanımıyorum kimseyi ilk hesabım bu benim

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,502
100,079
113
Beneventoydu bunu yaptı işte yazmadığı İtalya 2.lig takımı kalmadı nicklere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...