- 27,505
- 13,143
- 113
İlk kupon takip etmeden geldi bu canımızı aldı ama oldu
Klasik Baykal hareketleri dayı ne olcakNoldu la kafayimi kirdin
Saka yapiyosun.omu la bu?Klasik Baykal hareketleri dayı ne olcak
Çıldır yak yık valla haketti bu wonAmkkkkkk bebebebebbebebeveve
Ne Baykal ı laKlasik Baykal hareketleri dayı ne olcak
Kara karıncayı gece gören var dayicimSaka yapiyosun.omu la bu?
Reis kendine gel kupo geldi sakin ol 😀Ne Baykal ı la
Kendisi değil öğlen hayatındibi sordugunda baska birşey söylemişti şimdi hatırlamıyorumKlasik Baykal hareketleri dayı ne olcak
23-20 den geldi helal olsun kıxlaraNe uzadı set la
Omu la erhan.ben onunla mevzuluydum kinusmuyordum ag.cok pis huyu var bu nick deisimi iyi olmadi kim kimdir bilmiyozki.kaybolmusdu yinemi gelmis.sen baikalmisin kardes?50 lira sans parasi atip sonra 1 kamyon laf eden kufur eden pis agizli terbiyesiz biriydi o.istesem onu banlatirdim ama ben oyle seyleri sevmiyorum alakayi kesdim yinede bana sarmisti para istemisdi para yokdu atamadim bana kufur etmisti agSaka yapiyosun.omu la bu?
23-20 deyken mucize oldu top yön değiştirip 23-21 oldu herkes şaşırdı izleme aldi ev sahibiNe uzadı set la
O zaman kac burdan hayatindibi kaç hemen terk et burayi.Kara karıncayı gece gören var dayicim
La yok valla ben albatros aw tanımıyorum kimseyi ilk hesabım bu benimOmu la erhan.ben onunla mevzuluydum kinusmuyordum ag.cok pis huyu var bu nick deisimi iyi olmadi kim kimdir bilmiyozki.kaybolmusdu yinemi gelmis.sen baikalmisin kardes?50 lira sans parasi atip sonra 1 kamyon laf eden kufur eden pis agizli terbiyesiz biriydi o.istesem onu banlatirdim ama ben oyle seyleri sevmiyorum alakayi kesdim yinede bana sarmisti para istemisdi para yokdu atamadim bana kufur etmisti ag
Birak lan hikayeyi 😁La yok valla ben albatros aw tanımıyorum kimseyi ilk hesabım bu benim
La valla diyom enişte kimle karıştırıyonuz beni la hesabım ilk ve tek sor admine shelacaBirak lan hikayeyi 😁
Beneventoydu bunu yaptı işte yazmadığı İtalya 2.lig takımı kalmadı nicklereOmu la erhan.ben onunla mevzuluydum kinusmuyordum ag.cok pis huyu var bu nick deisimi iyi olmadi kim kimdir bilmiyozki.kaybolmusdu yinemi gelmis.sen baikalmisin kardes?50 lira sans parasi atip sonra 1 kamyon laf eden kufur eden pis agizli terbiyesiz biriydi o.istesem onu banlatirdim ama ben oyle seyleri sevmiyorum alakayi kesdim yinede bana sarmisti para istemisdi para yokdu atamadim bana kufur etmisti ag
Ateşle bakalım bı payfix ikna olalımLa valla diyom enişte kimle karıştırıyonuz beni la hesabım ilk ve tek sor admine shelaca