- 23,033
- 11,696
- 113
Albusun üç gundur dağıttığı paranın hesabı yok vallahi alıp kaçanlarda cabası 😂
Biz buradayım dostAlbusun üç gundur dağıttığı paranın hesabı yok vallahi alıp kaçanlarda cabası 😂
Sen alıp kaçan değilsin ridom 😂😂Biz buradayım dost
Yok yere lose olmanın anlamı yok dost beklersinSon adim yapicam ama mac yok alt liglerde limit var
He pardon dost 😁😁Sen alıp kaçan değilsin ridom 😂😂
O zaman parayı çöpe atma dost kalsın cebindeSon adim yapicam ama mac yok alt liglerde limit var
Roll başarısız olsaydı sabahlardi forumda roll başarılı olunca kaçma içgüdüsü tetikliyor adamı 😂😂He pardon dost 😁😁
Düşünceli rıdom saygılarO zaman parayı çöpe atma dost kalsın cebinde
Teşekkürler dost her zaman ki gibi yine öyleyim 😁😁Düşünceli rıdom saygılar
Biraz basket maçı var istersen slota bulaşma aybaşı kank hele vbette sana kalmış yine deDostlar soyle yapalimmi , mac yok , 4k bakiye var, slotta oyun onerisi aliyim kar birakirsa duruma gore oneri veren arkadaslara kupon parasi cikaralim
Ben vermem ama sen yine de beni unutma dostDostlar soyle yapalimmi , mac yok , 4k bakiye var, slotta oyun onerisi aliyim kar birakirsa duruma gore oneri veren arkadaslara kupon parasi cikaralim
GatesDostlar soyle yapalimmi , mac yok , 4k bakiye var, slotta oyun onerisi aliyim kar birakirsa duruma gore oneri veren arkadaslara kupon parasi cikaralim
Sweet Bonanza xmasDostlar soyle yapalimmi , mac yok , 4k bakiye var, slotta oyun onerisi aliyim kar birakirsa duruma gore oneri veren arkadaslara kupon parasi cikaralim
Candy Jar Clusters bol şanslarDostlar soyle yapalimmi , mac yok , 4k bakiye var, slotta oyun onerisi aliyim kar birakirsa duruma gore oneri veren arkadaslara kupon parasi cikaralim