- 25,879
- 6,812
- 113
Kanka çin liginden bı basket maçı ver istersen 🤪 sen anlarsın bu ligiBol sans dost
Kanka çin liginden bı basket maçı ver istersen 🤪 sen anlarsın bu ligiBol sans dost
Bu ara kimsenin bahtini kapatmayalim dostKanka çin liginden bı basket maçı ver istersen 🤪 sen anlarsın bu ligi
Tamam dost nasıl dersenBu ara kimsenin bahtini kapatmayalim dost![]()
Bol şansBol sans , duruma gore sadece rollcu seceriz ekstra dağıtım olmayacaktir.Ekli dosyayı görüntüle 670800
@butragueno bak 38de bitti. Az çok biliyoruz bu işi 🥳🥳🤪Japon basket maçı var barem düşük üçüncü çeyrek. İki per üst olmuş yine olur mu acaba 36.5
34 ten aldim ben ilk 2 dk sayi cikmadi neredeyse kucuk bir kasamiz var ciktik yola@butragueno bak 38de bitti. Az çok biliyoruz bu işi 🥳🥳🤪
Yolun açık olsun dost34 ten aldim ben ilk 2 dk sayi cikmadi neredeyse kucuk bir kasamiz var ciktik yola
Eyvallah dost bu maca birde supriz denedim o da gelirse acik olur gibiYolun açık olsun dost
Bahtin da açık olsun SuvatimEyvallah dost bu maca birde supriz denedim o da gelirse acik olur gibi![]()
Prenses 1000Dostlar soyle yapalimmi , mac yok , 4k bakiye var, slotta oyun onerisi aliyim kar birakirsa duruma gore oneri veren arkadaslara kupon parasi cikaralim
La dep kazanir 3 küsürdü dep kazanir 164 cikar aldik ev oldu orani 1.33 tü birde 5 dk 1 sayiBahtin da açık olsun Suvatim
Hangi maç bitmediyse ufleyelimLa dep kazanir 3 küsürdü dep kazanir 164 cikar aldik ev oldu orani 1.33 tü birde 5 dk 1 sayi
Japonlar la bitmedide 3 dk 18 falan lazim atisi da saydim puahhaHangi maç bitmediyse ufleyelim
Kral hareketJaponlar la bitmedide 3 dk 18 falan lazim atisi da saydim puahha
Aldigimdan beri dep 28 sayi atti ev 13 favori birde tek kazanir alsaydik keskede bunun oranida 6.6 di yaniKral hareket
Sağlık olsun SuvatimAldigimdan beri dep 28 sayi atti ev 13 favori birde tek kazanir alsaydik keskede bunun oranida 6.6 di yani
Ev hemen faul yapmaya basladi 2 dk boyunca yaparsa birde 3 lukleri girerse tmm bu iş puahhahSağlık olsun Suvatim
Girdi la puahhah 2 dk 14 kaldi @NashNash olur mu dersin faullere devam ederse mümkünEv hemen faul yapmaya basladi 2 dk boyunca yaparsa birde 3 lukleri girerse tmm bu iş puahhah
Gelmez Suvatim mucizeler bizi bulmazEv hemen faul yapmaya basladi 2 dk boyunca yaparsa birde 3 lukleri girerse tmm bu iş puahhah