- 40,110
- 20,800
- 113
Nasıl uflediysem artık bilemiyorum166 hala sayi cikiyor atis puahahah
Nasıl uflediysem artık bilemiyorum166 hala sayi cikiyor atis puahahah
Tamam dost nashnash de ilk sıraya bizi yazsın 🤪Nashnashe roll icin atariz dost
İlk sırada @Cips var dermişim 🤣🤣Tamam dost nashnash de ilk sıraya bizi yazsın 🤪
Aynen oyle olsun 2 adimdan sonra sende olsunTamam dost nashnash de ilk sıraya bizi yazsın 🤪
Dm gel dost cok bisey degil ama mucize oldu sonucta puahhaİlk sırada @Cips var dermişim 🤣🤣
Adam bı pringless daha yer nolcak sanki 🥳 nickini De pringless yaparİlk sırada @Cips var dermişim 🤣🤣
Miktarın önemi yok SuvatimDm gel dost cok bisey degil ama mucize oldu sonucta puahha
171 oldu bitmedi daha evin koçu sayesinde geldi bak ben sana dedim boyle devam ederse 2 dk 20 bile cikar harbi fazllasi ciktiMiktarın önemi yok Suvatim
Albus beni duyup bu maçı oynasaydi bı de şans kaza son per oynasaydi kasa 15 olmuştu hey gidi hey 🤪171 oldu bitmedi daha evin koçu sayesinde geldi bak ben sana dedim boyle devam ederse 2 dk 20 bile cikar harbi fazllasi cikti
Orana bak miss171 oldu bitmedi daha evin koçu sayesinde geldi bak ben sana dedim boyle devam ederse 2 dk 20 bile cikar harbi fazllasi cikti
O benim dediğim oyunu oynadı para saymakla meşguldür Suvatim 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 670865
Orana bak miss@AlbusDumbledore senin konunu pc ettik la kusura bakma öyle gelisti
Aynen valla iyi cikti bayaAlbus beni duyup bu maçı oynasaydi bı de şans kaza son per oynasaydi kasa 15 olmuştu hey gidi hey 🤪
Neyse biz bekleyelim pusudaAynen valla iyi cikti baya
Nasnash acacak basrili olursa sende dostNeyse biz bekleyelim pusuda
Tamam dost eksik olmaNasnash acacak basrili olursa sende dost
Ne kadarımız varNasnash acacak basrili olursa sende dost
Sigaramiz diye genel bir durum yokNe kadarımız var
Anooooo yokkkk şfşffşfşfpİlk sırada @Cips var dermişim 🤣🤣
Ahahah senıde şahit yazdıracamSigaramiz diye genel bir durum yok