Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Alikemal | Kasa 500 Hedef 3k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,624
8,995
113
Ben size bir şey demiyorum yanlıs anlamayın arkadaş diğer rolde anlamayanlara diyince millet tepki verir tabi ki örnek olarak gösterdim, sadece yoksa benlik bir sorun yok istediğine verebilir rol onun sonuçta sadece gelen tepkilerin sebebi budur yani
Dostum.kafamda iki kişi belirledim o.rollden,ama herkes kendi ekibine verirken başta söylemiyor, millet boşa takip.etmesin diye baştan söyledim yoksa herkesi severim sayarim

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,676
7,050
113
Gannicus sana sevgim saygım var ben d ekac yıldır bu forumdayim tanırım.swni lakin mevzu baştan.yanlis anlaşıldı ortami germeden az kapatalım devam.ederiz
La ben bişey demedim farkettiysen uzatmadim bile. Ben sadece bu tarz olayları sevmiyorum. Geçen kumarbaz Osmana roll aç diye para verdi halile ben takip ettim adam konuyu kilitlettirdi takip edenlere ödül atacam dedi gitmiş arka planda arkadaşlarına atmış adamlar konuya mesaj bile atmadı. Kendi parasıyla olsa amenna isterse sokağa atsin ama roll aç diye para geliyor uckagit yapıyor. Bu tarz olayları sevmiyorum ben. Yoksa şenlik bişey yok keyfine bak 👍🏽

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,624
8,995
113
La ben bişey demedim farkettiysen uzatmadim bile. Ben sadece bu tarz olayları sevmiyorum. Geçen kumarbaz Osmana roll aç diye para verdi halile ben takip ettim adam konuyu kilitlettirdi takip edenlere ödül atacam dedi gitmiş arka planda arkadaşlarına atmış adamlar konuya mesaj bile atmadı. Kendi parasıyla olsa amenna isterse sokağa atsin ama roll aç diye para geliyor uckagit yapıyor. Bu tarz olayları sevmiyorum ben. Yoksa şenlik bişey yok keyfine bak 👍🏽
Aynı şeyi düşünüyoruz işte, herkes kendi arkadaşlarına veriyor burda herkes görüyor, ben diğer rollden iki kişiye vermek.istedim ,eve geçeyim görüşürüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...