- 7,493
- 3,773
- 113
Ben istemiyorum dost sana bol şansİki adım daha gidip birakcaz lakin şarjım az dışarıdayım eve geçeyim devam edelim zaten bültende maç yok gece var 12 gibi gelcem
Ben istemiyorum dost sana bol şansİki adım daha gidip birakcaz lakin şarjım az dışarıdayım eve geçeyim devam edelim zaten bültende maç yok gece var 12 gibi gelcem
Yok arkadasım niyetim seni kötülemek felan değil yahu. Sadece yanlıs anlasıldım diyince sebebini söyledim başka bir derdim yok benim@yagunay a at kardeş benim hakkımı burda herkes kendi arasında roll çevirirken sıkıntı yok biz gelince herkes bi kasıldı
Tamam kardeş ben çıktım devretsin başka birineYok arkadasım niyetim seni kötülemek felan değil yahu. Sadece yanlıs anlasıldım diyince sebebini söyledim başka bir derdim yok benim
Dostum roll içinde olanlardan önce gördüklerime yazdım hakkını helal etHocam yanlıs anlasılır tabi ismini verdiğin arkadasların o konuda kaç mesajı, var bi bakalımdiper arkadasın ismini hatırlamıyorun ama @eminehawk bu arkadaş o rolde değilmiş bile
La adamlar o kadar takıp etmıs at son adımı nasıplensınler 12 derken 1 2 olur macla beraberİki adım daha gidip birakcaz lakin şarjım az dışarıdayım eve geçeyim devam edelim zaten bültende maç yok gece var 12 gibi gelcem
Metin bu işi biliyon. Soğuyunca bku çıkarLa adamlar o kadar takıp etmıs at son adımı nasıplensınler 12 derken 1 2 olur macla beraber
Hak hukuk yok ben de çok yoktum o rolde sadece tepki verenler bu yüzdenDostum roll içinde olanlardan önce gördüklerime yazdım hakkını helal et
Dostum.kafamda iki kişi belirledim o.rollden,ama herkes kendi ekibine verirken başta söylemiyor, millet boşa takip.etmesin diye baştan söyledim yoksa herkesi severim sayarimBen size bir şey demiyorum yanlıs anlamayın arkadaş diğer rolde anlamayanlara diyince millet tepki verir tabi ki örnek olarak gösterdim, sadece yoksa benlik bir sorun yok istediğine verebilir rol onun sonuçta sadece gelen tepkilerin sebebi budur yani
Aynen haklısınDostum.kafamda iki kişi belirledim o.rollden,ama herkes kendi ekibine verirken başta söylemiyor, millet boşa takip.etmesin diye baştan söyledim yoksa herkesi severim sayarim
Şarjım yüzde 7 dostumMetin bu işi biliyon. Soğuyunca bku çıkar
Sen yanlış yapmazsın dost bol şanslarDostum.kafamda iki kişi belirledim o.rollden,ama herkes kendi ekibine verirken başta söylemiyor, millet boşa takip.etmesin diye baştan söyledim yoksa herkesi severim sayarim
Gannicus sana sevgim saygım var ben d ekac yıldır bu forumdayim tanırım.swni lakin mevzu baştan.yanlis anlaşıldı ortami germeden az kapatalım devam.ederizMetin bu işi biliyon. Soğuyunca bku çıkar
Halıl mı gelcek 1 saate derler sımdı puahahahRoll kalsin arkadaşlar yanlış anlamış 1 saate devam.ederiz
Kapat dostum konuyu en azından beni çıkar size bol şansGannicus sana sevgim saygım var ben d ekac yıldır bu forumdayim tanırım.swni lakin mevzu baştan.yanlis anlaşıldı ortami germeden az kapatalım devam.ederiz
La ben bişey demedim farkettiysen uzatmadim bile. Ben sadece bu tarz olayları sevmiyorum. Geçen kumarbaz Osmana roll aç diye para verdi halile ben takip ettim adam konuyu kilitlettirdi takip edenlere ödül atacam dedi gitmiş arka planda arkadaşlarına atmış adamlar konuya mesaj bile atmadı. Kendi parasıyla olsa amenna isterse sokağa atsin ama roll aç diye para geliyor uckagit yapıyor. Bu tarz olayları sevmiyorum ben. Yoksa şenlik bişey yok keyfine bak 👍🏽Gannicus sana sevgim saygım var ben d ekac yıldır bu forumdayim tanırım.swni lakin mevzu baştan.yanlis anlaşıldı ortami germeden az kapatalım devam.ederiz
Metin sakin dost para için kırmayalım birbirimiziHalıl mı gelcek 1 saate derler sımdı puahahah
Kanka ben yokum konuda zaten dusuncemı belırttım takıp eden arkadaslar 12 de burda olmaz belkkı sen bılrısınMetin sakin dost para için kırmayalım birbirimizi
Aynı şeyi düşünüyoruz işte, herkes kendi arkadaşlarına veriyor burda herkes görüyor, ben diğer rollden iki kişiye vermek.istedim ,eve geçeyim görüşürüzLa ben bişey demedim farkettiysen uzatmadim bile. Ben sadece bu tarz olayları sevmiyorum. Geçen kumarbaz Osmana roll aç diye para verdi halile ben takip ettim adam konuyu kilitlettirdi takip edenlere ödül atacam dedi gitmiş arka planda arkadaşlarına atmış adamlar konuya mesaj bile atmadı. Kendi parasıyla olsa amenna isterse sokağa atsin ama roll aç diye para geliyor uckagit yapıyor. Bu tarz olayları sevmiyorum ben. Yoksa şenlik bişey yok keyfine bak 👍🏽