- 80,947
- 54,103
- 113
Ters totemlerimiz meşhurdur bir ara son 2 dk 25 sayi cikartirmistik düşün puhahaKanka biri zor diyordu o kimdi ya dmdjekskks
Ters totemlerimiz meşhurdur bir ara son 2 dk 25 sayi cikartirmistik düşün puhahaKanka biri zor diyordu o kimdi ya dmdjekskks
Hemen satıyorsun Tahir haklıymışSen ben butruga vardık en başta ztn diğer arkadşlar sonra dan geldi knk
Kesene bereket dostumKanka biri zor diyordu o kimdi ya dmdjekskks
Knk seni uyudı sandm affola 🤣Hemen satıyorsun Tahir haklıymış
Kanka ben makaradayim benim haddime değil şu takip etti bu takip etti demek istediğine ulaşır şurasida var işin ben takip etmesem de ulastirirdim kendime demem o ki beni çok ciddiye alma hshdhsSen ben butruga vardık en başta ztn diğer arkadşlar sonra dan geldi knk
Ne oldu la niyeHadi
İnş bekliyoruz, son sın oynayalım haftaya içerde yatıyor olucaz bu zamanlar![]()
Ben para için Burda değilim kanka allan sevdiğim bir kardeşim gelip iki kelam kaynatıyorum merak etme kimse hakkını yemez burdaKnk seni uyudı sandm affola 🤣
2018 den kalma amk ya tombalacıda çalıştık diye 2 yıl ceza yedik olaya gel 😁 bileydim birine tetikçilik filan yapardım hem para kazanırdım hem şimdiye yatıp çıkmıştım . Adam öldürmek daha az zahmetli bu devirdeNe oldu la niye
Bnde bişey demedim knk olan arkaşları söledim nese cekim gelsin de geriisi koly işKanka ben makaradayim benim haddime değil şu takip etti bu takip etti demek istediğine ulaşır şurasida var işin ben takip etmesem de ulastirirdim kendime demem o ki beni çok ciddiye alma hshdhs
Valla hakanın rol parasını slotta yediği harici bi yamugunu görmedim ne dm den para ister ne beni listeye almadın der hakanı savunuyorum gibi oldu da öyleTahir pek sevdiğine takılmazda neyse dediğin gibi olsun o zaman tahirin forumda en çok sevdiği kişi Hakan ona çok takılıyor 😆
Geçmişler olsun aga2018 den kalma amk ya tombalacıda çalıştık diye 2 yıl ceza yedik olaya gel 😁 bileydim birine tetikçilik filan yapardım hem para kazanırdım hem şimdiye yatıp çıkmıştım . Adam öldürmek daha az zahmetli bu devirde
Ha o zaman sen hakanı seviyorsun pardon ben karıştırdım o çocuğu bende seviyorum garip çocukValla hakanın rol parasını slotta yediği harici bi yamugunu görmedim ne dm den para ister ne beni listeye almadın der hakanı savunuyorum gibi oldu da öyle
Valla öyle yazik olmus gecmis olsun tez gecer umsarim2018 den kalma amk ya tombalacıda çalıştık diye 2 yıl ceza yedik olaya gel 😁 bileydim birine tetikçilik filan yapardım hem para kazanırdım hem şimdiye yatıp çıkmıştım . Adam öldürmek daha az zahmetli bu devirde
Yok knk estağfurullah sana saygımız sonsuz makara kukara olsun diye dedikBen para için Burda değilim kanka allan sevdiğim bir kardeşim gelip iki kelam kaynatıyorum merak etme kimse hakkını yemez burda
Geçmiş olsun dost 3 gün yatar çıkarsın2018 den kalma amk ya tombalacıda çalıştık diye 2 yıl ceza yedik olaya gel 😁 bileydim birine tetikçilik filan yapardım hem para kazanırdım hem şimdiye yatıp çıkmıştım . Adam öldürmek daha az zahmetli bu devirde
Sen olunca kaybediyoz ondan puhahaButra geldiğinden beri tek odul alamadık her ödülü kendisi aliyor ac kaldik pauah
Tamam o zaman senin ödülü Allan bana atsın sağol kardeşim eksik olma 🤣🤣🤣Yok knk estağfurullah sana saygımız sonsuz makara kukara olsun diye dedik
Uzatma tahir 3 kişi belli zaten 5 kişi seç yaz bağaKanka ben makaradayim benim haddime değil şu takip etti bu takip etti demek istediğine ulaşır şurasida var işin ben takip etmesem de ulastirirdim kendime demem o ki beni çok ciddiye alma hshdhs
İnşValla öyle yazik olmus gecmis olsun tez gecer umsarim