Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı AllanSaintMaximin / Abd 2'li

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

ozkancoskun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,805
2,610
113
Kanka ben makaradayim benim haddime değil şu takip etti bu takip etti demek istediğine ulaşır şurasida var işin ben takip etmesem de ulastirirdim kendime demem o ki beni çok ciddiye alma hshdhs
Bnde bişey demedim knk olan arkaşları söledim nese cekim gelsin de geriisi koly iş

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,987
24,971
113
Tahir pek sevdiğine takılmazda neyse dediğin gibi olsun o zaman tahirin forumda en çok sevdiği kişi Hakan ona çok takılıyor 😆
Valla hakanın rol parasını slotta yediği harici bi yamugunu görmedim ne dm den para ister ne beni listeye almadın der hakanı savunuyorum gibi oldu da öyle

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,987
24,971
113
2018 den kalma amk ya tombalacıda çalıştık diye 2 yıl ceza yedik olaya gel 😁 bileydim birine tetikçilik filan yapardım hem para kazanırdım hem şimdiye yatıp çıkmıştım . Adam öldürmek daha az zahmetli bu devirde
Geçmişler olsun aga

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,483
21,050
113
2018 den kalma amk ya tombalacıda çalıştık diye 2 yıl ceza yedik olaya gel 😁 bileydim birine tetikçilik filan yapardım hem para kazanırdım hem şimdiye yatıp çıkmıştım . Adam öldürmek daha az zahmetli bu devirde
Geçmiş olsun dost 3 gün yatar çıkarsın