- 38,918
- 32,486
- 113
La ne alakası var işe gidecem 10 binden 3 bin dagıtıcam daha ne yapayım 🤣Parayı buldu cevap da vermiyor artık gülüp geçiyor bir zamanlar fakir ama halkın içinden bir @AllanSaintMaximin vardı seni tanıyamıyorum artık
La ne alakası var işe gidecem 10 binden 3 bin dagıtıcam daha ne yapayım 🤣Parayı buldu cevap da vermiyor artık gülüp geçiyor bir zamanlar fakir ama halkın içinden bir @AllanSaintMaximin vardı seni tanıyamıyorum artık
Adamsın knk sinopluyu unutmadn demiLa ne alakası var işe gidecem 10 binden 3 bin dagıtıcam daha ne yapayım 🤣
Onlar kim acabaValla normalde 2 kişiye ulaşacaktım konuda ki dostları da kırmayalım 5 kişiye ulaşacak tahir ben isimleri söyledim ona emeğinize sağlık ben işe gitmem lazım 😂
Ne çalışması oturmaya gidiyorKolay gelsin gardaşım iyi çalışmalar görüşürüz
3 bin ayırcan 10 bin dağıtıcan kardeşim olmamış buLa ne alakası var işe gidecem 10 binden 3 bin dagıtıcam daha ne yapayım 🤣
YaranamazsinLa ne alakası var işe gidecem 10 binden 3 bin dagıtıcam daha ne yapayım 🤣
para bozmuş adamı hahshshhsLa ne alakası var işe gidecem 10 binden 3 bin dagıtıcam daha ne yapayım 🤣
Ben maçı bulamadım hala yazıklar olsun hahdhDün geceden beri takipteyiz inanmazsan dayıya sor @tahir1603
Odamı güvenlik 🤣Ne çalışması oturmaya gidiyor
Yok yöneticiymiş şef gibi bişey 🤣🤣Odamı güvenlik 🤣
Yok la şu an dmden bana beş bin teklif etti kabul etmedim efendi çocukturpara bozmuş adamı hahshshhs
Beni nasıl unuttun knkLa ne alakası var işe gidecem 10 binden 3 bin dagıtıcam daha ne yapayım 🤣
Kanka heryerde geriden geliyon sende ıptv de izlerkende geriden geliyon anlamadım ben agagagagBen maçı bulamadım hala yazıklar olsun hahdh
Kardeş sakin ol bi kurban olim yazmıcaktım kişileri de burdan hadi yazimAdamsın knk sinopluyu unutmadn demi
Adamsın kesene bereket şimdidenKardeş sakin ol bi kurban olim yazmıcaktım kişileri de burdan hadi yazim
Özkan marley testo snnemre Kemal
Hadi ben kaçtım Allah’a emanet geç kalıcam
Çıldırıyorum ozkanin parayı 5 orana atalım seridenKardeş sakin ol bi kurban olim yazmıcaktım kişileri de burdan hadi yazim
Özkan marley testo snnemre Kemal
Hadi ben kaçtım Allah’a emanet geç kalıcam
Attım dmden knk
Bizi layık gördüğü için teşekkür ederiz gözlerinden öperiz @AllanSaintMaximin 🤣
Hızlı yaşadık çabuk yorulduk geriden geliyoruz kardeşimKanka heryerde geriden geliyon sende ıptv de izlerkende geriden geliyon anlamadım ben agagagag