- 10,604
- 5,710
- 113
5-6-7 farklı galibiyet gelecekHandikap 2.5 iyi gibi 3 fark atarız
5-6-7 farklı galibiyet gelecekHandikap 2.5 iyi gibi 3 fark atarız
5 ten aşağı atmayız Kocaeli’ye çok bilendiler. Kocaeli yönetimini stada sokmucaklarmıs loca vermemiş bizim yönetim deplasman tribününde izliceklermiş 😂😂Handikap 2.5 iyi gibi 3 fark atarız
+15-6-7 farklı galibiyet gelecek
İntikam istiyoruz valla yarın güzel bitsin5 ten aşağı atmayız Kocaeli’ye çok bilendiler. Kocaeli yönetimini stada sokmucaklarmıs loca vermemiş bizim yönetim deplasman tribününde izliceklermiş 😂😂
Ozkan ödül almış, kopsun kıyamet.
Ben konuya gelince nerde çokluk orda bokluk dedi hakareti edip ödülü aldı herif hahhdOzkan ödül almış, kopsun kıyamet.
Arada biz de kaynadik . Ben bişi demedimBen konuya gelince nerde çokluk orda bokluk dedi hakareti edip ödülü aldı herif hahhd
Estağfurullah aga yanlış alıntı olmuş orasıArada biz de kaynadik . Ben bişi demedim
Tamam kardeşim yazdık bunuEstağfurullah aga yanlış alıntı olmuş orası![]()
Neyi yazdın kardesimTamam kardeşim yazdık bunu
Won tabi döktürüyor ramcoWon mu bura
Şaşırtıcı dkdkkdWon tabi döktürüyor ramco
Çok bilendik taraf 7 gol kardeşim kaçarı yok 😀@akin1996 Galatasaray takım 4.5 üst yarın
Tarihi skor gelir. Taraftar baskısı da cabasıÇok bilendik taraf 7 gol kardeşim kaçarı yok 😀
Söz de camianin cocugu Selcuk Inan bu hale getirdi. Ulan her sene bize celme takiyo bir kere de fenerden puan al be namussuzTarihi skor gelir. Taraftar baskısı da cabası
Camia falan hikaye taraftar bugün Galatassray a sovdu Kocaeli de alkışladı taraftarıSöz de camianin cocugu Selcuk Inan bu hale getirdi. Ulan her sene bize celme takiyo bir kere de fenerden puan al be namussuz