- 23,740
- 24,720
- 113
Kankan değilim bana laf yaptın gelince senAttım dmden knk
Kankan değilim bana laf yaptın gelince senAttım dmden knk
Georgesville köyüne havale masrafı fazla olur diye bizi seçmemiş kral gidiyimde koyunları toplıyım bariKardeş sakin ol bi kurban olim yazmıcaktım kişileri de burdan hadi yazim
Özkan marley testo snnemre Kemal
Hadi ben kaçtım Allah’a emanet geç kalıcam
Nezmn yapmışm dostKankan değilim bana laf yaptın gelince sen
Sen daha o köyde mi kaldın Emine hanım rolling bitti rollingggggGeorgesville köyüne havale masrafı fazla olur diye bizi seçmemiş kral gidiyimde koyunları toplıyım bari
Bizi köyden kurtaracak biri çıkmadıkiSen daha o köyde mi kaldın Emine hanım rolling bitti rollinggggg
Vay beValla normalde 2 kişiye ulaşacaktım konuda ki dostları da kırmayalım 5 kişiye ulaşacak tahir ben isimleri söyledim ona emeğinize sağlık ben işe gitmem lazım 😂
Kusurumuz olduysa affolaKankan değilim bana laf yaptın gelince sen
Ödülüm ulaştı kesene bereket kardeşim @AllanSaintMaximinKardeş sakin ol bi kurban olim yazmıcaktım kişileri de burdan hadi yazim
Özkan marley testo snnemre Kemal
Hadi ben kaçtım Allah’a emanet geç kalıcam
Dağıtımcı lazımdı nerdeydin senVay be
Dm yanmamış teşekkürlerDağıtımcı lazımdı nerdeydin sen
Estağfurullah tanımadığın insanlar hakkında yorum yapma kafi kardeşimKusurumuz olduysa affola
Aç bi roll kanka 😀Kusurumuz olduysa affola
Kafi (yeterli)Estağfurullah tanımadığın insanlar hakkında yorum yapma kafi kardeşim
Eski Türkçe den bi kaç kelime yerinde oluyor agamKafi (yeterli)
Güzel adamsın vesselamEski Türkçe den bi kaç kelime yerinde oluyor agam
@akin1996 Galatasaray takım 4.5 üst yarınEstağfurullah tanımadığın insanlar hakkında yorum yapma kafi kardeşim
Handikap 2.5 iyi gibi 3 fark atarız@akin1996 Galatasaray takım 4.5 üst yarın