Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Alt Oynamak Hakkında

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,159
3,167
113
neyse beyler konumuz onlar değil alt-oynamak-hakkinda ne düşünüyorsunuz puhahduasdjashdas

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,084
21,439
113
Küfürü hak etmedi tabi de konu adresleri almaya kadar gelmişken şikayet etmesi hoş olmadı onunda Tezcanliligina veriyorum
Bence o kişinin para atması hayaldi
6 saat bekletmiş ilk 3 kupon wonla başlamış 100 k karla 3 4 kişi gönderse baştan kimse birşey demezdi
Adım bitmeden 3 kupon felan atmış rolden çıkmış konu keşke hakkınızı alsaydınız ama dediğim gibi dün 150 tl ye rol yapıp bugün 400 k kasa bana inandırıcı gelmedi

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,496
1,522
113
Foruma gece uyumayanlardan 3-4 tane güvenlik ekibi lazım olaylara hemen müdahale etmelik maaş değil gönüllüyüz modlarım fkfkfjfj

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,755
24,733
113
Dost o adam para atmicakti ki dhaa dun 100 liraya konu acmisti
Aga orasını bilemem niye adres istesin ki maç 10 dakika sonra bitiyordu aticam dedi bu kadar kötü niyetli olamaz herhalde bi insan bana kalırsa aticakti senden değerli değil aramızda ki samimiyete binayen söylüyorum biz varken özellikle yapmaman lazımdı böyle bisey ben olsam yapmazdım en azından

kturgay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,314
989
113
bende merak ettim birisi ayarını şunun da mi 🙂