- 16,159
- 3,167
- 113
neyse beyler konumuz onlar değil alt-oynamak-hakkinda ne düşünüyorsunuz puhahduasdjashdas
Hahahahahhneyse beyler konumuz onlar değil alt-oynamak-hakkinda ne düşünüyorsunuz puhahduasdjashdas
Bence o kişinin para atması hayaldiKüfürü hak etmedi tabi de konu adresleri almaya kadar gelmişken şikayet etmesi hoş olmadı onunda Tezcanliligina veriyorum
Yok sana sovdu ozellikleSana da biraz sövebilirmiş aslında
Artık biliyosun 😁Ne bilim dost ben
Onlyfans hesabı mı bu ne kardesımBeyler ekleyin muhabbet edelim nba.com/anthonyedwards
Dost o adam para atmicakti ki dhaa dun 100 liraya konu acmistiKüfürü hak etmedi tabi de konu adresleri almaya kadar gelmişken şikayet etmesi hoş olmadı onunda Tezcanliligina veriyorum
SasirdimSenin okuduğun mektebin demedi mi bu sefer
Konu sahibi uyanınca ne dusunxek acabaneyse beyler konumuz onlar değil alt-oynamak-hakkinda ne düşünüyorsunuz puhahduasdjashdas
Onlyfans hesabinmi var senin abonelik ücretin ne kadar pujahaOnlyfans hesabı mı bu ne kardesım
adama çok iyi bilgiler verdik bundan sonra kayıp yaşaması %0Konu sahibi uyanınca ne dusunxek acaba
AynArtık biliyosun 😁
Kanka sen nerde oturuyodunOnlyfans hesabı mı bu ne kardesım
Adam uçtu gitti atma boşa içimde kalacak kime laf edecem kotu söz sahibine iade edilirAtayım mı sana istiyon mu
Haklısın bi yandan ama kumar oynayan adamın belli olmaz ki ben 100 lira ile kuran çarpsın aynı gün içinde bi sitede 20 k yapıp başka sitelerdede 100 k yı gördüğüm oldu geçen yaz kumar bu belli olmuyor kiDost o adam para atmicakti ki dhaa dun 100 liraya konu acmisti
Aga orasını bilemem niye adres istesin ki maç 10 dakika sonra bitiyordu aticam dedi bu kadar kötü niyetli olamaz herhalde bi insan bana kalırsa aticakti senden değerli değil aramızda ki samimiyete binayen söylüyorum biz varken özellikle yapmaman lazımdı böyle bisey ben olsam yapmazdım en azındanDost o adam para atmicakti ki dhaa dun 100 liraya konu acmisti
Yakınım sana kanka aksjsjKanka sen nerde oturuyodun