Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Altanx06 / Sabahlar Olmasın Kasa 3k Hedef 6k Çevrim Tamamlaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,440
63,463
113
Vay anasini ilginc gecende gordum 300 liralik adam degildi la surekli rolll falan yapiyodu baya dagitiyodu yani
Bnde ondan yanildim adam forumun en aktifiydi la.etkinlik falan aciyordu roll aciyordu benden 300u bi aldi yok oldu ama bulurum ben onu forumda olursa kan olsun aksin ondan o 300 adi herif

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,982
54,141
113
Bnde ondan yanildim adam forumun en aktifiydi la.etkinlik falan aciyordu roll aciyordu benden 300u bi aldi yok oldu ama bulurum ben onu forumda olursa kan olsun aksin ondan o 300 adi herif
Bir sorunu falan vardir belki ne biliyim bir konus once bence 300 lira icin yapmaz yani bence

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,825
4,014
113
bende payfix yok çorba burda 40 lira trabzon bura mercimek - ezo 40 lira

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,440
63,463
113
midem kötü oldu bi anda gene karnım aç son parayı araplar yedi 90+10 da
beni en iyi sen anlarsın
Bas git.ben seni nerden anliycam kamil.santekar seni profilde yas 65 gozukuyor bana dayi diyor.ben bana lazim olan parayla kumar oynarim ekmek parasiyla ekmek sigara parasi ile sigara alirim.muhabbetim o,mayan kimsedende senin gibi gelip yirtik dondan cikar gibi para istemem.paran varken kraldin dimi sen

arkanabakma

Vakıfbank'tan Fatma
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,683
2,999
113
Bas git.ben seni nerden anliycam kamil.santekar seni profilde yas 65 gozukuyor bana dayi diyor.ben bana lazim olan parayla kumar oynarim ekmek parasiyla ekmek sigara parasi ile sigara alirim.muhabbetim o,mayan kimsedende senin gibi gelip yirtik dondan cikar gibi para istemem.paran varken kraldin dimi sen
miami-boston maçına ne diyorsun üstad boston güle oynaya devam mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...