- 80,982
- 54,141
- 113
Iyi geceler altanim puroyu iyisinden yakDostlar 5 dk ya cekim veririm duş falan alirim promu yakarim pro bitene kadar para gelirse gonderirim size. Hadi iyi geceler cümleten yarin gece devamke
Iyi geceler altanim puroyu iyisinden yakDostlar 5 dk ya cekim veririm duş falan alirim promu yakarim pro bitene kadar para gelirse gonderirim size. Hadi iyi geceler cümleten yarin gece devamke
bilmem mi herkes biliyor ne olduğunuBunda para olunca gor sen bunu bildigin kral gibi hareketler tavirlar bi gorsen varya.ama parasi olmayinca sut dokmus kedi gibi bak.
Çorba paras cikarmi abi 😁
Sen ilettin mi altanımaIyi geceler altanim puroyu iyisinden yak
Bnde ondan yanildim adam forumun en aktifiydi la.etkinlik falan aciyordu roll aciyordu benden 300u bi aldi yok oldu ama bulurum ben onu forumda olursa kan olsun aksin ondan o 300 adi herifVay anasini ilginc gecende gordum 300 liralik adam degildi la surekli rolll falan yapiyodu baya dagitiyodu yani
Fixle siteye aticak la ne corbasi corba 100 lira gecen seneye vardi mahalle lokantasinda 40 lirayaLa saka maka 40 liraya corba mi var?
hazır çorbalar vardır da bu saatte marketler kapalıLa saka maka 40 liraya corba mi var?
Youwinde vardi galiba bro.turk sitesi olmasin derkrn yasaldanmi bahseidyosunArkadaşlar konu dışı bana sistem kuponu oynayacağım bir site söylermisiniz bizim Türk siteleri hariç
Corbaciya gidicem diyihazır çorbalar vardır da bu saatte marketler kapalı![]()
midem kötü oldu bi anda gene karnım aç son parayı araplar yedi 90+10 daBunda para olunca gor sen bunu bildigin kral gibi hareketler tavirlar bi gorsen varya.ama parasi olmayinca sut dokmus kedi gibi bak.
Çorba paras cikarmi abi 😁
Bir sorunu falan vardir belki ne biliyim bir konus once bence 300 lira icin yapmaz yani benceBnde ondan yanildim adam forumun en aktifiydi la.etkinlik falan aciyordu roll aciyordu benden 300u bi aldi yok oldu ama bulurum ben onu forumda olursa kan olsun aksin ondan o 300 adi herif
Bas git.ben seni nerden anliycam kamil.santekar seni profilde yas 65 gozukuyor bana dayi diyor.ben bana lazim olan parayla kumar oynarim ekmek parasiyla ekmek sigara parasi ile sigara alirim.muhabbetim o,mayan kimsedende senin gibi gelip yirtik dondan cikar gibi para istemem.paran varken kraldin dimi senmidem kötü oldu bi anda gene karnım aç son parayı araplar yedi 90+10 da
beni en iyi sen anlarsın
Cvp yazmiyor bro 1 ayi gecti yok oldu adamBir sorunu falan vardir belki ne biliyim bir konus once bence 300 lira icin yapmaz yani bence
Evet bizim si... siteler hep limit hatası veriyor Peki you win haricinde başka bildiğin site yokmuYouwinde vardi galiba bro.turk sitesi olmasin derkrn yasaldanmi bahseidyosun
Şasirdim valla ne diyim neyse iyi geceler herkese yatalim bizdeCvp yazmiyor bro 1 ayi gecti yok oldu adam
miami-boston maçına ne diyorsun üstad boston güle oynaya devam mıBas git.ben seni nerden anliycam kamil.santekar seni profilde yas 65 gozukuyor bana dayi diyor.ben bana lazim olan parayla kumar oynarim ekmek parasiyla ekmek sigara parasi ile sigara alirim.muhabbetim o,mayan kimsedende senin gibi gelip yirtik dondan cikar gibi para istemem.paran varken kraldin dimi sen
Bnnsistem oynamiyorum o yuzden dikkat etmedim bro hic.Evet bizim si... siteler hep limit hatası veriyor Peki you win haricinde başka bildiğin site yokmu