Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Altinslots 100 FreeSpin Deneme Bonusu ( 5 Bet )

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,970
9,411
113
Bu arkadaşın verdiği siteler merdiven altının da altı, boşa üye olmayin

zinedinezidane

Üye
Yeni Üye
16
10
3
burda 500 ü 10 kat yapmaya uğraşıp 5000 yapıyorsunuz bide üstüne yatırım yapıyorsunuz kendi paranızla 2x yapamıyorrsunuz he vay be ben anlamadım bu işi

artmen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
133
63
28
yatirip ceken var mi 1 kisi disinda ya. borc bulmaya calisicam

ozgun

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
752
252
63
Bu data topluyorlar diyenler ne yaşıyor Allâh aşkına sizin kimliklerinizin önü arkası herkeste var zaten bu ülkede kendinizi o kadar değerli hissetmeyin çünkü bütün bilgilerimiz panellerde sağda solda dolaşıyor kimlik isteme sebepleri multileri önlemek.
Ya kardeşim kimlik seri numaraları yok ama tehlikeli

Raven

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,282
491
83
Benden de kimlik ve yatirim istedi 😥

Raven

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,282
491
83
Benden de kimlik ve yatirim istedi 😥
Başlama: 13 Haz09:20

Mete
Mete diyor ki:
Hesap doğrulama adına

Kimlik ön yüzü
Kimlik arka yüzü
Kimlik ön yüzü ile birlikte selfie

Mail adresimiz : [email protected]

Maili göndermenizin ardından 48 72 saat arasında incelenerek tarafınıza bilgilendirme sunulacaktır.

Ugrasamicam valla ben ne guzel yapmisim yokusa suruyolar ya kolay mi cevrim yapmak alinteri bu alin teri😥😥😥

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,532
4,566
113

Mete
Mete diyor ki:
Hesap doğrulama adına

Kimlik ön yüzü
Kimlik arka yüzü

Maili göndermenizin ardından 48 72 saat arasında incelenerek tarafınıza bilgilendirme sunulacaktır.

Ugrasamicam valla ben ne guzel yapmisim yokusa suruyolar ya kolay mi cevrim yapmak alinteri bu alin teri😥😥😥
Benim kuzen de mail atmış 19 saat sonra dönüş yapmışlar yok resim eğri cıkmış bilmem ne olmuş yani konuyu kapatın inanın bu site kimseye ödemez boşuna uğraşmayın

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,532
4,566
113
Benim kuzen de mail atmış 19 saat sonra dönüş yapmışlar yok resim eğri cıkmış bilmem ne olmuş yani konuyu kapatın inanın bu site kimseye ödemez boşuna uğraşmayın
Her kabul etmedikleri dönüş için atacağınız mailin geri dönüşü minimum 13 saat o yüzden bu döngü haftalarca sürer ve bu kolpalar ödemez

AlyCyftcy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
732
395
63

Mete
Mete diyor ki:
Hesap doğrulama adına

Kimlik ön yüzü
Kimlik arka yüzü

Banka hesabı açıp verelim hiç yormadan