- 12,124
- 7,751
- 113
Çekerken yat istiyor bosver ztnHesabı onaylanmayan tek benmi varım
Çekerken yat istiyor bosver ztnHesabı onaylanmayan tek benmi varım
Yatı birinden borç isticez kanka. İyice kuruduk zaten bizi bitirdiler -50k borç varÇekerken yat istiyor bosver ztn
Ödüyor burasıDaha 2 saate dogrulamayi yapamayan site ödeme yapmaz ibo hayal dünyasında yaşama paşa.merhaba
Bence sen çok emin konuşuyorsun ya ödeme yapıyor burası😅😀😅😀😅😀😅 puahhahahahhahahaha büyük hayal kırıklığı yaşayacaksin yenisin muhtemelen
Burası ödemiyor diyen lütfen gitsn kendine barbie izlesin burda işi yokBence sen çok emin konuşuyorsun ya ödeme yapıyor burası
Teşekkürler
Arkadaşlar yeni gördüm bende 100 fs 5 betten veriyor 20 Süper hotta 10 kat cevrimli minimum maksimum çekim 1000 TL
Site odermi odemezmi orasını bilmiyorum dostlar
Aynen kimlik ön yuzu nedir arka yuzu yıl olcak 2027Kgkfto
Aynen kimlik göndermek tehlikeli bu zaman daMal olmayın arkadaşlar kimlik topluyorlar datanızı alır paranızı ödemezler satarlar sonra zaten
Ya kardeşim kimlik seri numaraları yok ama tehlikeliBu data topluyorlar diyenler ne yaşıyor Allâh aşkına sizin kimliklerinizin önü arkası herkeste var zaten bu ülkede kendinizi o kadar değerli hissetmeyin çünkü bütün bilgilerimiz panellerde sağda solda dolaşıyor kimlik isteme sebepleri multileri önlemek.
Başlama: 13 Haz09:20Benden de kimlik ve yatirim istedi 😥
Benim kuzen de mail atmış 19 saat sonra dönüş yapmışlar yok resim eğri cıkmış bilmem ne olmuş yani konuyu kapatın inanın bu site kimseye ödemez boşuna uğraşmayınBaşlama: 13 Haz09:20
![]()
Mete
Mete diyor ki:
Hesap doğrulama adına
Kimlik ön yüzü
Kimlik arka yüzü
Kimlik ön yüzü ile birlikte selfie
Mail adresimiz : [email protected]
Maili göndermenizin ardından 48 72 saat arasında incelenerek tarafınıza bilgilendirme sunulacaktır.
Ugrasamicam valla ben ne guzel yapmisim yokusa suruyolar ya kolay mi cevrim yapmak alinteri bu alin teri😥😥😥
Her kabul etmedikleri dönüş için atacağınız mailin geri dönüşü minimum 13 saat o yüzden bu döngü haftalarca sürer ve bu kolpalar ödemezBenim kuzen de mail atmış 19 saat sonra dönüş yapmışlar yok resim eğri cıkmış bilmem ne olmuş yani konuyu kapatın inanın bu site kimseye ödemez boşuna uğraşmayın
Banka hesabı açıp verelim hiç yormadanBaşlama: 13 Haz09:20
![]()
Mete
Mete diyor ki:
Hesap doğrulama adına
Kimlik ön yüzü
Kimlik arka yüzü
Kimlik ön yüzü ile birlikte selfie
Mail adresimiz : [email protected]
Maili göndermenizin ardından 48 72 saat arasında incelenerek tarafınıza bilgilendirme sunulacaktır.
Ugrasamicam valla ben ne guzel yapmisim yokusa suruyolar ya kolay mi cevrim yapmak alinteri bu alin teri😥😥😥
HahsjsjDostum bunasil site senmi açtın üye olamıyoruz
Clovers mit elemani sakın kimlik atmaburaya kimlkik yollayan varmı.geçersiz olan kimliğimle selfie attım artık şansa ne olursa