Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Altinslots 100 FreeSpin Deneme Bonusu ( 5 Bet )

furki3266

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,050
2,675
113
9200 dü benim kasa onaylanana kadar düşürdüm kasayı hay aklıma yaa bide normal gates de yükselttim kasayı sorun olur mu
Bilmiyorum kanka ben hasan oynadım ana para çevrimi de fs satın almış i arkadaş ondan çevrim sayilmamistir büyük ihtinal farm at egt de ana para garanti olsun

furki3266

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,050
2,675
113
O değilde bonus çok iyiymiş şaşırıp Max falan odese iyiymiş.ben Max çekim 1k sanıyordum biri öyle bisiler yazmıştı iyilik akiminda
Promosyonlarda yazıyor min500 yatirman lazım üstü sana kalmış yatırımının 5 katını cekebilirsin diyor

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,427
63,456
113
Bilmiyorum kanka ben hasan oynadım ana para çevrimi de fs satın almış i arkadaş ondan çevrim sayilmamistir büyük ihtinal farm at egt de ana para garanti olsun
Ben yatırımı becerebilirsem 2 bet 500 tur hasan oyniycam ne öderse ödesin her türlü kar ederim

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,427
63,456
113
Ulan holiye 1k atıp 1030 cekdim başarılı yazıyor siteye para geçmedi şimdi gelde uğraş.adresimi yanlış yazdım acaba hatırlayamıyorum da ne yaptim

furki3266

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,050
2,675
113
Ulan holiye 1k atıp 1030 cekdim başarılı yazıyor siteye para geçmedi şimdi gelde uğraş.adresimi yanlış yazdım acaba hatırlayamıyorum da ne yaptim
Aga niye öyle yapıyorsun ki trust Wallet açıp kendine trx çekip siteye sen atsaysin ya en azından elinde Tx id kodu olurdu bu şekilde holi gonderdim dese burası gelmesi dese kimse suç bulamazsın

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,427
63,456
113
Aga niye öyle yapıyorsun ki trust Wallet açıp kendine trx çekip siteye sen atsaysin ya en azından elinde Tx id kodu olurdu bu şekilde holi gonderdim dese burası gelmesi dese kimse suç bulamazsın
Tmm geçti ama biraz geç geçti.holide canlılık testi doğrulaması çıkarttı 10 senelik üyeyim bide onunla uğraştım.kopek oynadk yatırımı komple aldı şerefsiz kopek

furki3266

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,050
2,675
113
Tmm geçti ama biraz geç geçti.holide canlılık testi doğrulaması çıkarttı 10 senelik üyeyim bide onunla uğraştım.kopek oynadk yatırımı komple aldı şerefsiz kopek
Sağlık olsun yapıştır havale çekimi geç anında banka verdim ben 4 dk da geldi sonra dm gel shdjjf

swindler99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,106
487
83
Tokat'ta baslamislar galiba 😂 gitti 1k ödemiyor

Baronizm

......
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,133
7,742
113
Valla dün burdan çekmiştim kripto 10 saniyede ödemişti çok şaşırdım

swindler99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,106
487
83
Valla dün burdan çekmiştim kripto 10 saniyede ödemişti çok şaşırdım
Valla bende sizin iyilik akiminda ki mesajları gördüm ordan kayıt oldum 1000 yatırdım 3100 çekim verdim 3 buçuk saat olcak canlida cevap vermiyo