- 113,440
- 63,463
- 113
O değilde bonus çok iyiymiş şaşırıp Max falan odese iyiymiş.ben Max çekim 1k sanıyordum biri öyle bisiler yazmıştı iyilik akimindaEvet ben öyle yaptım 3 du 1 yatırdım 4 çektim
O değilde bonus çok iyiymiş şaşırıp Max falan odese iyiymiş.ben Max çekim 1k sanıyordum biri öyle bisiler yazmıştı iyilik akimindaEvet ben öyle yaptım 3 du 1 yatırdım 4 çektim
Bilmiyorum kanka ben hasan oynadım ana para çevrimi de fs satın almış i arkadaş ondan çevrim sayilmamistir büyük ihtinal farm at egt de ana para garanti olsun9200 dü benim kasa onaylanana kadar düşürdüm kasayı hay aklıma yaa bide normal gates de yükselttim kasayı sorun olur mu
8 bet oynadım çevrimi yaparken FS girdi umarım ödemez diyordum bende silincek diye peh ise bak 😁Öyle kanka sporda 1 k yap 250 yatir çek bunda yatırım 5 x
Bende orda hata yaptım 9200 dü kasaO değilde bonus çok iyiymiş şaşırıp Max falan odese iyiymiş.ben Max çekim 1k sanıyordum biri öyle bisiler yazmıştı iyilik akiminda
Promosyonlarda yazıyor min500 yatirman lazım üstü sana kalmış yatırımının 5 katını cekebilirsin diyorO değilde bonus çok iyiymiş şaşırıp Max falan odese iyiymiş.ben Max çekim 1k sanıyordum biri öyle bisiler yazmıştı iyilik akiminda
Ben yatırımı becerebilirsem 2 bet 500 tur hasan oyniycam ne öderse ödesin her türlü kar ederimBilmiyorum kanka ben hasan oynadım ana para çevrimi de fs satın almış i arkadaş ondan çevrim sayilmamistir büyük ihtinal farm at egt de ana para garanti olsun
Konuyu açan adam akıllı acmamiski şartları okudum orasida çok karışıktı bişey anlamadım sonradan jeton dusduBende orda hata yaptım 9200 dü kasa
Bende anlamadım canlı destek de birşey demiyor 10 dk cevap veriyorKonuyu açan adam akıllı acmamiski şartları okudum orasida çok karışıktı bişey anlamadım sonradan jeton dusdu
Aga niye öyle yapıyorsun ki trust Wallet açıp kendine trx çekip siteye sen atsaysin ya en azından elinde Tx id kodu olurdu bu şekilde holi gonderdim dese burası gelmesi dese kimse suç bulamazsınUlan holiye 1k atıp 1030 cekdim başarılı yazıyor siteye para geçmedi şimdi gelde uğraş.adresimi yanlış yazdım acaba hatırlayamıyorum da ne yaptim
Tmm geçti ama biraz geç geçti.holide canlılık testi doğrulaması çıkarttı 10 senelik üyeyim bide onunla uğraştım.kopek oynadk yatırımı komple aldı şerefsiz kopekAga niye öyle yapıyorsun ki trust Wallet açıp kendine trx çekip siteye sen atsaysin ya en azından elinde Tx id kodu olurdu bu şekilde holi gonderdim dese burası gelmesi dese kimse suç bulamazsın
Sağlık olsun yapıştır havale çekimi geç anında banka verdim ben 4 dk da geldi sonra dm gel shdjjfTmm geçti ama biraz geç geçti.holide canlılık testi doğrulaması çıkarttı 10 senelik üyeyim bide onunla uğraştım.kopek oynadk yatırımı komple aldı şerefsiz kopek
Valla bende sizin iyilik akiminda ki mesajları gördüm ordan kayıt oldum 1000 yatırdım 3100 çekim verdim 3 buçuk saat olcak canlida cevap vermiyoValla dün burdan çekmiştim kripto 10 saniyede ödemişti çok şaşırdım
500 ekliyo gates sugarrush sweet 1000 oyunlarında 10 kez çevir 500 yatır 1000 çek olmuş.üye olmaya gerek yok
Arkadaşlar yeni gördüm bende 100 fs 5 betten veriyor 20 Süper hotta 10 kat cevrimli minimum maksimum çekim 1000 TL
Site odermi odemezmi orasını bilmiyorum dostlar
VarrBenim var
Çekimim geldimi benim üç saat oldu gelmediDayı ben slot almıştım 1200 çıktı 1 k attım 1 k yıda slotta egt çevirdim çektim 1800 çekebildim. Ama illa 1 k değil min yatır ne varsa ana parayı çevir direk çek