- 3,044
- 1,387
- 113
Üstte mesaj kutusu 😁😁Heyecanlandım dm nin yeri neredeydi la
Sen yakcan kanka ben yakamam 🤣Heyecanlandım dm nin yeri neredeydi la
Para bazen olur bazen olmaz ama mesele düzgün bir karaktere sahip olabilmekte benim de sevmediğim insanlar az da olsa var burda konu açsalar konularına bile dahil olmuyorum dediklerin hep insanın karakterine bakıyor abiKişiye bakmıyor cebe bakıyor şimdide bu konu sahibini yalayanlar dün siktir çekiyorfu
Yakarsa dmyi garibanlar yakar 😁😁😁Sen yakcan kanka ben yakamam 🤣
Ödül reddettiğim onaleca kişi var ısrara rağmenPara bazen olur bazen olmaz ama mesele düzgün bir karaktere sahip olabilmekte benim de sevmediğim insanlar az da olsa var burda konu açsalar konularına bile dahil olmuyorum dediklerin hep insanın karakterine bakıyor abi
Burada yaptığın dağıtımın bir kaç ADAM haricinde anlamı yok. Onlarda vakti zamanını hatırlayıp eli bollaşıp dönmeyi bilen adam. Burada en fazla bana yardımcı olan adam @Barrios oldu miktar da vereyim 30 k dan fazladır. Dağıtımın anlamı paylaşmak mı o zaman zamanında paylaştığımız kişiler neredeDağıtım yapmadım bi sen bi muro kaldı 🤣
Puahhaja akşam somun ekmekle iftar yaptımSen yakcan kanka ben yakamam 🤣
Daha 1 2 gün önce canlı şahit oldum abi zaten herkes senin nasıl bir adam olduğunu görmüştür zatenÖdül reddettiğim onaleca kişi var ısrara rağmen
Demek ki neymiş etkinliği çekilişi skm o 3-5 kişiye vercen 🤣Burada yaptığın dağıtımın bir kaç ADAM haricinde anlamı yok. Onlarda vakti zamanını hatırlayıp eli bollaşıp dönmeyi bilen adam. Burada en fazla bana yardımcı olan adam @Barrios oldu miktar da vereyim 30 k dan fazladır. Dağıtımın anlamı paylaşmak mı o zaman zamanında paylaştığımız kişiler neredetuhaf bir yerdeyiz Salih agacım
Saçmalama ak puhahahhaPuahhaja akşam somun ekmekle iftar yaptım
Biliyoruz zatenDaha 1 2 gün önce canlı şahit oldum abi zaten herkes senin nasıl bir adam olduğunu görmüştür zaten
Battigindan haberim olsa sana da verirdik dün ☹Ödül reddettiğim onaleca kişi var ısrara rağmen
Dostum bahsetmeyelim böyle şeylerden. Para gelir geçer bize dost lazımBurada yaptığın dağıtımın bir kaç ADAM haricinde anlamı yok. Onlarda vakti zamanını hatırlayıp eli bollaşıp dönmeyi bilen adam. Burada en fazla bana yardımcı olan adam @Barrios oldu miktar da vereyim 30 k dan fazladır. Dağıtımın anlamı paylaşmak mı o zaman zamanında paylaştığımız kişiler neredetuhaf bir yerdeyiz Salih agacım
Ne sandın la o 3 5 kişiye versen yetiyor tabi 🤣Demek ki neymiş etkinliği çekilişi skm o 3-5 kişiye vercen 🤣
Pide alırdık deseydinPuahhaja akşam somun ekmekle iftar yaptım
Çevremiz hep kaybediyor 🤣Ne sandın la o 3 5 kişiye versen yetiyor tabi 🤣
Reşo bahsedelim artık la bahsetmeye bahsetmeye ne hale geldik kankaDostum bahsetmeyelim böyle şeylerden. Para gelir geçer bize dost lazım