- 33,277
- 33,654
- 113
@AnosValous yn doğum gününü forumda ilk ben kutladım bizim dm yakmadı 🤣Ne sandın la o 3 5 kişiye versen yetiyor tabi 🤣
@AnosValous yn doğum gününü forumda ilk ben kutladım bizim dm yakmadı 🤣Ne sandın la o 3 5 kişiye versen yetiyor tabi 🤣
Çevreni iyi seç ak puhahahaÇevremiz hep kaybediyor 🤣
GünaydınReşo bahsedelim artık la bahsetmeye bahsetmeye ne hale geldik kanka
Çevrimi biliyon fakir diyince anlaman lazım🤣Çevreni iyi seç ak puhahaha
benim yandı hahahaa@AnosValous yn doğum gününü forumda ilk ben kutladım bizim dm yakmadı 🤣
İyilik karşılık beklenmeden yapılır abi puahha gönülden gelmesi lazım@AnosValous yn doğum gününü forumda ilk ben kutladım bizim dm yakmadı 🤣
Benim neden yanmadıbenim yandı hahahaa
3 yada 4 ay olmuştur paslaşalı sağolsun direk payco istemiş@AnosValous yn doğum gününü forumda ilk ben kutladım bizim dm yakmadı 🤣
Oranın kuruğu çok oluyor yetişmezdi iftaraPide alırdık deseydin
İyilik değil bu kutlama 🤣İyilik karşılık beklenmeden yapılır abi puahha gönülden gelmesi lazım
1 gün önceden haber et bir dahaOranın kuruğu çok oluyor yetişmezdi iftara
Kanka gün ayalı çok oldu lakin çoğumuz görmezden geldik şimdi konuda kimseyi rencide etmenin anlamı yok ama kendini bilen biliyordurGünaydın
Kendini bilen bilyor ama kendinden utanmıyorKanka gün ayalı çok oldu lakin çoğumuz görmezden geldik şimdi konuda kimseyi rencide etmenin anlamı yok ama kendini bilen biliyordur
Football dice online @Barrios 🤣🤣Çevrimi biliyon fakir diyince anlaman lazım🤣
Başkan işkura başvuru yapsa 10 kişi rahat çıkar başvuran 🤣🤣🤣Kendini bilen bilyor ama kendinden utanmıyor
Yanmıyorsa gecmis olsunBenim deme yanmıyor acaba şarjı mı bitti
Cuta geldi kesin parayı vurdu puhahahaaBana atar ahde vefa varsa eğer 😁
Sende bana kanka 🤣Bana atar ahde vefa varsa eğer 😁