Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling AnosValous | Tek Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,338
54,145
113
Kişiye bakmıyor cebe bakıyor şimdide bu konu sahibini yalayanlar dün siktir çekiyorfu
Para bazen olur bazen olmaz ama mesele düzgün bir karaktere sahip olabilmekte benim de sevmediğim insanlar az da olsa var burda konu açsalar konularına bile dahil olmuyorum dediklerin hep insanın karakterine bakıyor abi

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,277
33,654
113
Para bazen olur bazen olmaz ama mesele düzgün bir karaktere sahip olabilmekte benim de sevmediğim insanlar az da olsa var burda konu açsalar konularına bile dahil olmuyorum dediklerin hep insanın karakterine bakıyor abi
Ödül reddettiğim onaleca kişi var ısrara rağmen

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,034
11,695
113
Dağıtım yapmadım bi sen bi muro kaldı 🤣
Burada yaptığın dağıtımın bir kaç ADAM haricinde anlamı yok. Onlarda vakti zamanını hatırlayıp eli bollaşıp dönmeyi bilen adam. Burada en fazla bana yardımcı olan adam @Barrios oldu miktar da vereyim 30 k dan fazladır. Dağıtımın anlamı paylaşmak mı o zaman zamanında paylaştığımız kişiler nerede :) tuhaf bir yerdeyiz Salih agacım

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,277
33,654
113
Burada yaptığın dağıtımın bir kaç ADAM haricinde anlamı yok. Onlarda vakti zamanını hatırlayıp eli bollaşıp dönmeyi bilen adam. Burada en fazla bana yardımcı olan adam @Barrios oldu miktar da vereyim 30 k dan fazladır. Dağıtımın anlamı paylaşmak mı o zaman zamanında paylaştığımız kişiler nerede :) tuhaf bir yerdeyiz Salih agacım
Demek ki neymiş etkinliği çekilişi skm o 3-5 kişiye vercen 🤣

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,122
27,515
113
Dostum bahsetmeyelim böyle şeylerden. Para gelir geçer bize dost lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...