- 4,688
- 2,637
- 113
Sağlık olsun dost
O kadar yoksul mu gerçekten 😁😁Yoxul açtıydı galiba
Yoxul mu gfffNiye şaşırdın Hakan daha geçen ay 27₺ ile çekiliş açıldı la banka 8₺ kesiyor zaten
İsminden belliymiş zaten 😄Yoxul açtıydı galiba
Yok la küsürattı galiba, sonrası galiba birilerine yardımcı olmus etmiş baya öyle diyorlardı şahsen şahit olmadımO kadar yoksul mu gerçekten 😁😁
Kişi miktar önemli değil kanka geç onları biz geçen hafta 30 saat içinde 82k dağıtım yaptık dağıtım bitince kimse yüüzüğmize bakmadıO paralara konu aciyorsan kazandinmi ik ufak dağıtım yapılır yani yada yapmıyorsan konu açma shellac başkan bile konu açtığında gelirse 30 kisiye odul veriyor herseyin bir raconu var
Öyle vallaİsminden belliymiş zaten 😄
Şaşırdın mı 😃Kişi miktar önemli değil kanka geç onları biz geçen hafta 30 saat içinde 82k dağıtım yaptık dağıtım bitince kimse yüüzüğmize bakmadı
yoo dagıtım yapmadıkların bakıyor hahahaahKişi miktar önemli değil kanka geç onları biz geçen hafta 30 saat içinde 82k dağıtım yaptık dağıtım bitince kimse yüüzüğmize bakmadı
Yok kupon 10127 veriyordu bari 10k kazandin 127 bi kisiye ver yok 27 verecem diyordu sanki onun ki trol gibi bir seydiO kadar yoksul mu gerçekten 😁😁
Haribimi herkese yapılır di da sana nasil bole bir terbiyesizlik yapılmış puhahaKişi miktar önemli değil kanka geç onları biz geçen hafta 30 saat içinde 82k dağıtım yaptık dağıtım bitince kimse yüüzüğmize bakmadı
Dağıtım yapmadım bi sen bi muro kaldı 🤣yoo dagıtım yapmadıkların bakıyor hahahaah
öyle ölecez galiba jsjsjsjDağıtım yapmadım bi sen bi muro kaldı 🤣
Kişiye bakmıyor cebe bakıyor şimdide bu konu sahibini yalayanlar dün siktir çekiyorfuHaribimi herkese yapılır di da sana nasil bole bir terbiyesizlik yapılmış puhaha
Yok ben bakıyorum kanka. Ne zmn bana da verirsen o zaman bakmam 🙂Kişi miktar önemli değil kanka geç onları biz geçen hafta 30 saat içinde 82k dağıtım yaptık dağıtım bitince kimse yüüzüğmize bakmadı
Dm yansın seriYok ben bakıyorum kanka. Ne zmn bana da verirsen o zaman bakmam 🙂
AdammDağıtım yapmadım bi sen bi muro kaldı 🤣
Heyecanlandım dm nin yeri neredeydi laDm yansın seri