Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Araba Önerisi

Merhabalar3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
418
264
63
Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim söylediklerinize göre araştırmamı yapıp ona göre bir şeyler bakacağım yardımcı olan herkese teşekkür ederim

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,348
1,087
113
Hız ve konfor istiyosan en fiyat performansı 600 700 e opel insigna 1.6 turbo var 2008 2011 arası yazılımsız 250 260 rahat yaparsın cok tecruben yoksa behzat c kasa accent al

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,348
1,087
113
Hocam dediğim gibi hiç bir bilgim yok araba kullanmak hakkında ama sanırım öğrenebilmek için manueli öğrenmeden tam anlamıyla öğrenemem diye düşünüyorum genel olarak otomatik veya manuel diye özel bir ayrımım yok sadece uygun bütçe bir de acemiliğe uygun şeylere bakıyorum
Bence otomatik arabayla baslama manuel ile tecrubelen yumurta kasa hyundai accent veya behzat c kasa accent al hem yakıt cimrisi hemde sanayi cimrisi arabalar kaza bela olmadı sürece uğratmaz sanayiye

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,334
564
113
clio al geç tertemiz

Tanjuk39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,102
273
83
Toyata al benden söylemesi madem ilk araç

Leclerc16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,076
928
113
Seat Leon

Ekitikee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,796
2,478
113
Arkadaşlar merhaba 28 yaşındayım genel olarak araçlara ilgim olmadığı için hiç araba vesaire kullanmadım ehliyeti de bu sene almayı düşünüyorum. Dediğim gibi hiç araba kullanmadım hayatımda ehliyetten sonra bir araba almayı düşünüyorum ama yeni başlayan birine uygun fazla masraf çıkartmayacak kullanımı kolay vesaire olan modellere bakmak istiyorum 500-600k civarı çok yüksek olmayan bir şey almayı düşünüyorum tecrübeli arkadaşların model önerilerine ve alırken nelere dikkat etmem gerektiği konusunda tavsiyelerini bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim
Ford Fiesta 2011 oneririm

Muş4949

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
428
103
43
Arkadaşlar merhaba 28 yaşındayım genel olarak araçlara ilgim olmadığı için hiç araba vesaire kullanmadım ehliyeti de bu sene almayı düşünüyorum. Dediğim gibi hiç araba kullanmadım hayatımda ehliyetten sonra bir araba almayı düşünüyorum ama yeni başlayan birine uygun fazla masraf çıkartmayacak kullanımı kolay vesaire olan modellere bakmak istiyorum 500-600k civarı çok yüksek olmayan bir şey almayı düşünüyorum tecrübeli arkadaşların model önerilerine ve alırken nelere dikkat etmem gerektiği konusunda tavsiyelerini bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim
Megane Fluence yakışır

tekergokhann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
796
322
63
İlk defa ehliyet alıp alacaksan araba hatchback arabalara bak sedan kasa alma o fiyatlarada hatchback a veya b segmenti araçlara bak küçük araçlar en azından araba kullanımını öğrenene kadar işini görür

maynox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,558
769
113
5.orana bas en iyisini al
5x600= 3.milyon. Hayırlı olsun

turaner