Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Arçelik Servisi Tarafından Dolandırıldım

mustafamelis2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,491
560
113
Değilim dostum. Babam telefonla aramış bulmuş. Ben evde tektim. Annemle ikisi de tutturdu yeni dolap alma tamir ettirelim diye. En çok kendime kızıyorum zaten neden onları dinledim ki diye. Başıma buyruk hareket edip yeni buzdolabı sipariş edecektim. Bu 3 kuruşluk işi 100 kuruşa yapan kan emicilerle muhattap bile olmayacaktım. Zaten hepsinin parası benden çıkıyor. Ne diye dinliyorum ki. Geldiklerinde dış kapı otomatiğini bile açmayacaktım çakallara
Eğer gerçek servisse artemis uygulamasında çıkan paradan bir kuruş fazla para alamaz senden ama teknik servisse reis bişey yapamazsın inşallah gerçek servistirde para iadesi istersin

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,320
7,741
113
bana da geçen gün vestelden geldiler. mk makinayı alalı 2 ay oldu motor yemıs dedıler. ellemeyin öyle kalsın dedım 30 dedıler. makına eskıden daha ıyı oldu suan 😂

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,254
4,258
113
arçelikin kendi servisini arasaydın ücreti belli oluyor gelip hiç bir şey yapmasalar da aynı parayı alıyorlar uğraşsalar da, gerçek arçelik servisi böyle yaptıysa arçelikle görüşmeniz lazım

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,579
881
113
Herkese merhaba. Geçenlerde buzdolabı bozulduğu için Arçelik servisini aramıştım ve eleman gönderdiler. Elemanlar dolabı kurcaladıktan sonra motorun pert olduğunu ve değişmesi gerektiğini, ellerinde de motor olduğunu ve takacakları motorun 15 bin tl olduğunu söylediler. Ben de 50-60 bin tl'ye yenisini almaktansa razı oldum. Daha sonrasında taktıkları motorun kutusunda yazan model numarasına göre internetten fiyat araştırması yaptığımda fiyatının 1.750 tl olduğunu öğrendim. Taktıkları motorun kutusunda yazan model numarasıyla bire bir uyuşuyor

Bugün önce Arçelik servisini arayıp ürünün faturasını isteyecem ve o motoru takanı tehdit edecem. Çünkü parayı da kendi şahsi iban numarasına istemişti. İşinden kovulmak istemiyorsa gelip motoru alır

Bunların hepsi benim salaklığımdan ve insanlara sebepsiz yere güvenmemden kaynaklanıyor. Halbuki daha motoru takarken kutudaki model numarasına göre internetten bakıp ayıp değil mi 1.750 tl değerindeki malı 15 bin tl'ye takmaya çalışıyorsun demem gerekirdi. Bunun ayıbı gücenmesi falan yok. Ayıp olur diye yapmadım orada. Tam bir salağım çünkü insanlara sebepsiz yere güveniyorum. Daha onlar gitmeden internetten karşılaştırma yapmam gerekirdi

Knka gecmis olsun,sonuc alamazsan x hesabı aç bir tane sayfayada 300-500para ver paylasimini rt leyip viral yapsınlar başları daha da ağrısın.

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,579
881
113
arçelikin kendi servisini arasaydın ücreti belli oluyor gelip hiç bir şey yapmasalar da aynı parayı alıyorlar uğraşsalar da, gerçek arçelik servisi böyle yaptıysa arçelikle görüşmeniz lazım
Bizimde buzdolabı bozuldu samsungu aradık gelen gavatlarda önce saglam parcayi degistirdiler sobra aaa sorun burdaymis deyip asil parcayi degistiler. 2.seferde duzelmeseydi anahabere cikacaktim

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Aga 2 sene arçelikte teknisyendim arıza ekibi sağlam geçirmiş kendi ibanına almaması lazım şirketin ibanunq qttırması lazım arçeliğin resmi numarasını bul oraya şikayet et paranı iade ederler
Zaten hala fatura atacak. Her aradığımızda atacam diyor ibne

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Aga 2 sene arçelikte teknisyendim arıza ekibi sağlam geçirmiş kendi ibanına almaması lazım şirketin ibanunq qttırması lazım arçeliğin resmi numarasını bul oraya şikayet et paranı iade ederler
Bir de kompresörü ben alayım sen gel kaynak işini yap deyince de kabül etmiyorlar. İlla parçayı da kendi getirecek. Çünkü böyle yapmazsa çift taraflı geçiremeyecek. 15 dakikalık işe 8 bin tl işçilik alacak. Üstüne bir de 1.750 tl'lik kompresörü de 7'ye çakacak

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Knka elinde yazismalar felan da varsa çok iyi öttürürsün sen bunu,lavuğun yüzüne sövme sadece. Wp den herseyi yaz elinde kanıt olsun.
Babam konuştu. 8-10 bin liralık işe 15 neden aldın dedi. Herif fiyatları biz belirlemiyoruz diyor. En azından 3 bin lirasını gönder deyince de Pazartesi firma sana gönderecek konuştum dedi :)

aliakarca13

TEKNİK SERVİS
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
448
514
113
Herkese merhaba. Geçenlerde buzdolabı bozulduğu için Arçelik servisini aramıştım ve eleman gönderdiler. Elemanlar dolabı kurcaladıktan sonra motorun pert olduğunu ve değişmesi gerektiğini, ellerinde de motor olduğunu ve takacakları motorun 15 bin tl olduğunu söylediler. Ben de 50-60 bin tl'ye yenisini almaktansa razı oldum. Daha sonrasında taktıkları motorun kutusunda yazan model numarasına göre internetten fiyat araştırması yaptığımda fiyatının 1.750 tl olduğunu öğrendim. Taktıkları motorun kutusunda yazan model numarasıyla bire bir uyuşuyor

Bugün önce Arçelik servisini arayıp ürünün faturasını isteyecem ve o motoru takanı tehdit edecem. Çünkü parayı da kendi şahsi iban numarasına istemişti. İşinden kovulmak istemiyorsa gelip motoru alır

Bunların hepsi benim salaklığımdan ve insanlara sebepsiz yere güvenmemden kaynaklanıyor. Halbuki daha motoru takarken kutudaki model numarasına göre internetten bakıp ayıp değil mi 1.750 tl değerindeki malı 15 bin tl'ye takmaya çalışıyorsun demem gerekirdi. Bunun ayıbı gücenmesi falan yok. Ayıp olur diye yapmadım orada. Tam bir salağım çünkü insanlara sebepsiz yere güveniyorum. Daha onlar gitmeden internetten karşılaştırma yapmam gerekirdi

Yaw kanka sen bilmediğin için çok normaldır bıtane çıkma takar ne haberin olacak

Kartal323

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,379
710
113
Ödeme gelene kadar şikayeti kaldırma dostum dolandırıcı arcelikbet konu aktif

mustafamelis2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,491
560
113
Bir de kompresörü ben alayım sen gel kaynak işini yap deyince de kabül etmiyorlar. İlla parçayı da kendi getirecek. Çünkü böyle yapmazsa çift taraflı geçiremeyecek. 15 dakikalık işe 8 bin tl işçilik alacak. Üstüne bir de 1.750 tl'lik kompresörü de 7'ye çakacak
Teknik servis olabilir o resmi olmayanlardan

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,351
1,087
113
Ben adamlarda suç bulmuyorum şahsen zorla takmadilar her halde dediğin gibi kendin alsaydın yada araştirsaydin adam istediği fiyata yapar
senın mantıgına gore dolandırıcılarda zorla dolandırmıyor kandırıp dolandırıyolar bununda farklı bı yanı yok dolandırıcılarla

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Yaw kanka sen bilmediğin için çok normaldır bıtane çıkma takar ne haberin olacak
İşte bu yüzen 8-10 yıl sonra bozulan beyaz eşya veya elektronik cihazları tamir ettirmek falan istemiyorum. Miladını doldurduysa yenisini alacaksın artık. 8 yıldır kullandığım laptop bozulmuştu. Tamirine bugünün parasıyla 10 bin verdim ama beni anca 1 yıl daha götürebildi. O zaman yenileseydim param cebimdeydi