- 2,931
- 2,372
- 113
Brighton alır ve 1.5 üst
Eğer gerçek servisse artemis uygulamasında çıkan paradan bir kuruş fazla para alamaz senden ama teknik servisse reis bişey yapamazsın inşallah gerçek servistirde para iadesi istersinDeğilim dostum. Babam telefonla aramış bulmuş. Ben evde tektim. Annemle ikisi de tutturdu yeni dolap alma tamir ettirelim diye. En çok kendime kızıyorum zaten neden onları dinledim ki diye. Başıma buyruk hareket edip yeni buzdolabı sipariş edecektim. Bu 3 kuruşluk işi 100 kuruşa yapan kan emicilerle muhattap bile olmayacaktım. Zaten hepsinin parası benden çıkıyor. Ne diye dinliyorum ki. Geldiklerinde dış kapı otomatiğini bile açmayacaktım çakallara
Knka gecmis olsun,sonuc alamazsan x hesabı aç bir tane sayfayada 300-500para ver paylasimini rt leyip viral yapsınlar başları daha da ağrısın.Herkese merhaba. Geçenlerde buzdolabı bozulduğu için Arçelik servisini aramıştım ve eleman gönderdiler. Elemanlar dolabı kurcaladıktan sonra motorun pert olduğunu ve değişmesi gerektiğini, ellerinde de motor olduğunu ve takacakları motorun 15 bin tl olduğunu söylediler. Ben de 50-60 bin tl'ye yenisini almaktansa razı oldum. Daha sonrasında taktıkları motorun kutusunda yazan model numarasına göre internetten fiyat araştırması yaptığımda fiyatının 1.750 tl olduğunu öğrendim. Taktıkları motorun kutusunda yazan model numarasıyla bire bir uyuşuyor
Bugün önce Arçelik servisini arayıp ürünün faturasını isteyecem ve o motoru takanı tehdit edecem. Çünkü parayı da kendi şahsi iban numarasına istemişti. İşinden kovulmak istemiyorsa gelip motoru alır
Bunların hepsi benim salaklığımdan ve insanlara sebepsiz yere güvenmemden kaynaklanıyor. Halbuki daha motoru takarken kutudaki model numarasına göre internetten bakıp ayıp değil mi 1.750 tl değerindeki malı 15 bin tl'ye takmaya çalışıyorsun demem gerekirdi. Bunun ayıbı gücenmesi falan yok. Ayıp olur diye yapmadım orada. Tam bir salağım çünkü insanlara sebepsiz yere güveniyorum. Daha onlar gitmeden internetten karşılaştırma yapmam gerekirdi
Yükleniyor…
www.cigdemsogutma.com
Bizimde buzdolabı bozuldu samsungu aradık gelen gavatlarda önce saglam parcayi degistirdiler sobra aaa sorun burdaymis deyip asil parcayi degistiler. 2.seferde duzelmeseydi anahabere cikacaktimarçelikin kendi servisini arasaydın ücreti belli oluyor gelip hiç bir şey yapmasalar da aynı parayı alıyorlar uğraşsalar da, gerçek arçelik servisi böyle yaptıysa arçelikle görüşmeniz lazım
Gelirse buzdolabı mı alacaksın. Ondan Buzdolabı konusunda totem yapıyorsun sanırımBrighton alır ve 1.5 üst
Zaten hala fatura atacak. Her aradığımızda atacam diyor ibneAga 2 sene arçelikte teknisyendim arıza ekibi sağlam geçirmiş kendi ibanına almaması lazım şirketin ibanunq qttırması lazım arçeliğin resmi numarasını bul oraya şikayet et paranı iade ederler
Knka elinde yazismalar felan da varsa çok iyi öttürürsün sen bunu,lavuğun yüzüne sövme sadece. Wp den herseyi yaz elinde kanıt olsun.Zaten hala fatura atacak. Her aradığımızda atacam diyor ibne
Bir de kompresörü ben alayım sen gel kaynak işini yap deyince de kabül etmiyorlar. İlla parçayı da kendi getirecek. Çünkü böyle yapmazsa çift taraflı geçiremeyecek. 15 dakikalık işe 8 bin tl işçilik alacak. Üstüne bir de 1.750 tl'lik kompresörü de 7'ye çakacakAga 2 sene arçelikte teknisyendim arıza ekibi sağlam geçirmiş kendi ibanına almaması lazım şirketin ibanunq qttırması lazım arçeliğin resmi numarasını bul oraya şikayet et paranı iade ederler
Babam konuştu. 8-10 bin liralık işe 15 neden aldın dedi. Herif fiyatları biz belirlemiyoruz diyor. En azından 3 bin lirasını gönder deyince de Pazartesi firma sana gönderecek konuştum dediKnka elinde yazismalar felan da varsa çok iyi öttürürsün sen bunu,lavuğun yüzüne sövme sadece. Wp den herseyi yaz elinde kanıt olsun.
Yaw kanka sen bilmediğin için çok normaldır bıtane çıkma takar ne haberin olacakHerkese merhaba. Geçenlerde buzdolabı bozulduğu için Arçelik servisini aramıştım ve eleman gönderdiler. Elemanlar dolabı kurcaladıktan sonra motorun pert olduğunu ve değişmesi gerektiğini, ellerinde de motor olduğunu ve takacakları motorun 15 bin tl olduğunu söylediler. Ben de 50-60 bin tl'ye yenisini almaktansa razı oldum. Daha sonrasında taktıkları motorun kutusunda yazan model numarasına göre internetten fiyat araştırması yaptığımda fiyatının 1.750 tl olduğunu öğrendim. Taktıkları motorun kutusunda yazan model numarasıyla bire bir uyuşuyor
Bugün önce Arçelik servisini arayıp ürünün faturasını isteyecem ve o motoru takanı tehdit edecem. Çünkü parayı da kendi şahsi iban numarasına istemişti. İşinden kovulmak istemiyorsa gelip motoru alır
Bunların hepsi benim salaklığımdan ve insanlara sebepsiz yere güvenmemden kaynaklanıyor. Halbuki daha motoru takarken kutudaki model numarasına göre internetten bakıp ayıp değil mi 1.750 tl değerindeki malı 15 bin tl'ye takmaya çalışıyorsun demem gerekirdi. Bunun ayıbı gücenmesi falan yok. Ayıp olur diye yapmadım orada. Tam bir salağım çünkü insanlara sebepsiz yere güveniyorum. Daha onlar gitmeden internetten karşılaştırma yapmam gerekirdi
Yükleniyor…
www.cigdemsogutma.com
Teknik servis olabilir o resmi olmayanlardanBir de kompresörü ben alayım sen gel kaynak işini yap deyince de kabül etmiyorlar. İlla parçayı da kendi getirecek. Çünkü böyle yapmazsa çift taraflı geçiremeyecek. 15 dakikalık işe 8 bin tl işçilik alacak. Üstüne bir de 1.750 tl'lik kompresörü de 7'ye çakacak
Paranı geri iste gel motoru sök al git de reisZaten hala fatura atacak. Her aradığımızda atacam diyor ibne
senın mantıgına gore dolandırıcılarda zorla dolandırmıyor kandırıp dolandırıyolar bununda farklı bı yanı yok dolandırıcılarlaBen adamlarda suç bulmuyorum şahsen zorla takmadilar her halde dediğin gibi kendin alsaydın yada araştirsaydin adam istediği fiyata yapar
Aynen hepsi cakal ahlak yokArkadaşlar herkes çakal olmuş. İnsanlarda ahlak diye birşey kalmamış. Ama o herife yapacağımı çok iyi biliyorum
İşte bu yüzen 8-10 yıl sonra bozulan beyaz eşya veya elektronik cihazları tamir ettirmek falan istemiyorum. Miladını doldurduysa yenisini alacaksın artık. 8 yıldır kullandığım laptop bozulmuştu. Tamirine bugünün parasıyla 10 bin verdim ama beni anca 1 yıl daha götürebildi. O zaman yenileseydim param cebimdeydiYaw kanka sen bilmediğin için çok normaldır bıtane çıkma takar ne haberin olacak
Yeni dolap h.o diyebilir miyiz???Brighton alır ve 1.5 üst