Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Arçelik Servisi Tarafından Dolandırıldım

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,525
5,979
113
Ben adamlarda suç bulmuyorum şahsen zorla takmadilar her halde dediğin gibi kendin alsaydın yada araştirsaydin adam istediği fiyata yapar

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,003
1,941
113
Herkese merhaba. Geçenlerde buzdolabı bozulduğu için Arçelik servisini aramıştım ve eleman gönderdiler. Elemanlar dolabı kurcaladıktan sonra motorun pert olduğunu ve değişmesi gerektiğini, ellerinde de motor olduğunu ve takacakları motorun 15 bin tl olduğunu söylediler. Ben de 50-60 bin tl'ye yenisini almaktansa razı oldum. Daha sonrasında taktıkları motorun kutusunda yazan model numarasına göre internetten fiyat araştırması yaptığımda fiyatının 1.750 tl olduğunu öğrendim. Taktıkları motorun kutusunda yazan model numarasıyla bire bir uyuşuyor

Bugün önce Arçelik servisini arayıp ürünün faturasını isteyecem ve o motoru takanı tehdit edecem. Çünkü parayı da kendi şahsi iban numarasına istemişti. İşinden kovulmak istemiyorsa gelip motoru alır

Bunların hepsi benim salaklığımdan ve insanlara sebepsiz yere güvenmemden kaynaklanıyor. Halbuki daha motoru takarken kutudaki model numarasına göre internetten bakıp ayıp değil mi 1.750 tl değerindeki malı 15 bin tl'ye takmaya çalışıyorsun demem gerekirdi. Bunun ayıbı gücenmesi falan yok. Ayıp olur diye yapmadım orada. Tam bir salağım çünkü insanlara sebepsiz yere güveniyorum. Daha onlar gitmeden internetten karşılaştırma yapmam gerekirdi

Arcelik dolandirici

samanalevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,728
1,170
113
Şahsi ibana gönderiyor, fatura yok.. Klasik ortadoğu insanı işte.. Eşşeği saldım çayıra.. Mevlam kayıra..

Alone571

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,094
615
113
Yav bu foruma noluyo aq
kitap satan buzdolabı bozulan intahar edecem diye konu açan

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,204
6,284
113
Marketlerin camlarinda koskocaman ilan var buzdolabı 15 bin diye onudami gormedin hiç be birader 😂

AdilKocari

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
190
95
28
Herkese merhaba. Geçenlerde buzdolabı bozulduğu için Arçelik servisini aramıştım ve eleman gönderdiler. Elemanlar dolabı kurcaladıktan sonra motorun pert olduğunu ve değişmesi gerektiğini, ellerinde de motor olduğunu ve takacakları motorun 15 bin tl olduğunu söylediler. Ben de 50-60 bin tl'ye yenisini almaktansa razı oldum. Daha sonrasında taktıkları motorun kutusunda yazan model numarasına göre internetten fiyat araştırması yaptığımda fiyatının 1.750 tl olduğunu öğrendim. Taktıkları motorun kutusunda yazan model numarasıyla bire bir uyuşuyor

Bugün önce Arçelik servisini arayıp ürünün faturasını isteyecem ve o motoru takanı tehdit edecem. Çünkü parayı da kendi şahsi iban numarasına istemişti. İşinden kovulmak istemiyorsa gelip motoru alır

Bunların hepsi benim salaklığımdan ve insanlara sebepsiz yere güvenmemden kaynaklanıyor. Halbuki daha motoru takarken kutudaki model numarasına göre internetten bakıp ayıp değil mi 1.750 tl değerindeki malı 15 bin tl'ye takmaya çalışıyorsun demem gerekirdi. Bunun ayıbı gücenmesi falan yok. Ayıp olur diye yapmadım orada. Tam bir salağım çünkü insanlara sebepsiz yere güveniyorum. Daha onlar gitmeden internetten karşılaştırma yapmam gerekirdi

Fatura çıkartmıyorsa şikayet et maliye'den de ceza yesin mk oğlu

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,543
15,661
113
Arçelik yetkili servisi olduğuna emin misin peki? Ben Googlea yetkili servis reklamı vererek bu işi yapan insanlar olduğunu biliyorum. Muhtemelen senden senin motoru aldıysa onu da başkasına satacaktır.Bizzat bu işi yapan dolandırıcılar var internette ve muhtemelen senin motorda da bişey yoktu.

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,973
2,117
113
Bir şey çıkmaz geçmiş olsun piyasa bunlarla dolu binlerce

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Ben adamlarda suç bulmuyorum şahsen zorla takmadilar her halde dediğin gibi kendin alsaydın yada araştirsaydin adam istediği fiyata yapar
Bu çakalları babam telefondan buldu zaten. Evde de tek ben vardım. Bana kalsa bunlarla bile muhattap olmazdım ki. Sipariş vermek için yeni buzdolaplarına bakıyordum ben. 3 kuruşluk işe 100 kuruş istediklerini biliyorum çünkü. Taktığı kompresör internette 1.750 tl bana 7 bin tl diyor. 10-15 dakikalık bir kaynak işi için de 8 bin tl işçilik aldı

Bana kalsa bunlara para saçacağıma üstüne 15 daha koyardım yeni dolap alırdım zaten. Annem tutturdu yeni alma tamir ettirelim diye, babam da öyle yapalım dedi sonra. Bu kan emici Arçelik servisiyle muhattap bile olmayacaktım

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Arçelik yetkili servisi olduğuna emin misin peki? Ben Googlea yetkili servis reklamı vererek bu işi yapan insanlar olduğunu biliyorum. Muhtemelen senden senin motoru aldıysa onu da başkasına satacaktır.Bizzat bu işi yapan dolandırıcılar var internette ve muhtemelen senin motorda da bişey yoktu.
Değilim dostum. Babam telefonla aramış bulmuş. Ben evde tektim. Annemle ikisi de tutturdu yeni dolap alma tamir ettirelim diye. En çok kendime kızıyorum zaten neden onları dinledim ki diye. Başıma buyruk hareket edip yeni buzdolabı sipariş edecektim. Bu 3 kuruşluk işi 100 kuruşa yapan kan emicilerle muhattap bile olmayacaktım. Zaten hepsinin parası benden çıkıyor. Ne diye dinliyorum ki. Geldiklerinde dış kapı otomatiğini bile açmayacaktım çakallara

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,875
4,984
113
Değilim dostum. Babam telefonla aramış bulmuş. Ben evde tektim. Annemle ikisi de tutturdu yeni dolap alma tamir ettirelim diye. En çok kendime kızıyorum zaten neden onları dinledim ki diye. Başıma buyruk hareket edip yeni buzdolabı sipariş edecektim. Bu 3 kuruşluk işi 100 kuruşa yapan kan emicilerle muhattap bile olmayacaktım. Zaten hepsinin parası benden çıkıyor. Ne diye dinliyorum ki. Geldiklerinde dış kapı otomatiğini bile açmayacaktım çakallara
Dostum çok gecmiş olsunda. Konu başında Arçelik serwisini aradım diyorsun şimdi Babam aramıs bunları diyon ki bunlar kim meçhul şuan. Beyaz eşya tamircisi bulmuşsunuz büyük ihtimal.. Arçelik servis numarası sabit 850 ile başlıyor.. Yeni yeni ürün vs alsan gelmeden ararlar sms atarlar.. Bunun üstüne de Arçelik ten birşey aldın tamir ettirdin Faturasız iş yaparmı Arçelik sence.. He burda şu war adamın biri tamirci açmış sizde onu bulmuşsunuz bu tür insanlar her tür fiyata iş yapar sana 15 bana 10 baskasına 5 ne alabilirse.. Umarım kişiyi bulur gerekli şikayette bulunup çözüm bulursun..

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,543
15,661
113
Muhtemelen benim dediğim tongaya düşmüşler o zaman. İnternete yetkili servis yazıp oradaki numarayı aradılar ve muhtemelen de onlar da yetkili servis görünümlü dolandırıcılardı. Geçmiş olsun.

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Dostum çok gecmiş olsunda. Konu başında Arçelik serwisini aradım diyorsun şimdi Babam aramıs bunları diyon ki bunlar kim meçhul şuan. Beyaz eşya tamircisi bulmuşsunuz büyük ihtimal.. Arçelik servis numarası sabit 850 ile başlıyor.. Yeni yeni ürün vs alsan gelmeden ararlar sms atarlar.. Bunun üstüne de Arçelik ten birşey aldın tamir ettirdin Faturasız iş yaparmı Arçelik sence.. He burda şu war adamın biri tamirci açmış sizde onu bulmuşsunuz bu tür insanlar her tür fiyata iş yapar sana 15 bana 10 baskasına 5 ne alabilirse.. Umarım kişiyi bulur gerekli şikayette bulunup çözüm bulursun..
Ne fark eder dostum. Detaya girmemek için başta öyle yazdım. Birkaç kişi kazıklanmak isteyeni kazıklarlar deyince ayrıntısını anlattım. Fatura da vermedi. Sormak ta benim aklıma gelmedi. Şimdiye dek babam adamı zaten 3-5 sefer aradı hala fatura gönderecek. Yalan konuşmadım. Ayrıntıya girmemek için başta ben aradım dedim

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Muhtemelen benim dediğim tongaya düşmüşler o zaman. İnternete yetkili servis yazıp oradaki numarayı aradılar ve muhtemelen de onlar da yetkili servis görünümlü dolandırıcılardı. Geçmiş olsun.
Aradıkları numara 850 li gerçek Arçelik servisi. Zaten sıkıntı gerçek Arçelik servisi olmaları. Yani ortalamanın üzerinde döşüyorlar. 9-10 bin liralık işe 15 istiyor. Daha sonra merakımdan bu civarda 3 tamirciyle görüştüm 9-10 bin tl bandında para istediler

mustafamelis2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,491
560
113

Aga 2 sene arçelikte teknisyendim arıza ekibi sağlam geçirmiş kendi ibanına almaması lazım şirketin ibanunq qttırması lazım arçeliğin resmi numarasını bul oraya şikayet et paranı iade ederler