Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Arçelik Servisi Tarafından Dolandırıldım

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,935
1,137
113
Herkese merhaba. Geçenlerde buzdolabı bozulduğu için Arçelik servisini aramıştım ve eleman gönderdiler. Elemanlar dolabı kurcaladıktan sonra motorun pert olduğunu ve değişmesi gerektiğini, ellerinde de motor olduğunu ve takacakları motorun 15 bin tl olduğunu söylediler. Ben de 50-60 bin tl'ye yenisini almaktansa razı oldum. Daha sonrasında taktıkları motorun kutusunda yazan model numarasına göre internetten fiyat araştırması yaptığımda fiyatının 1.750 tl olduğunu öğrendim. Taktıkları motorun kutusunda yazan model numarasıyla bire bir uyuşuyor

Bugün önce Arçelik servisini arayıp ürünün faturasını isteyecem ve o motoru takanı tehdit edecem. Çünkü parayı da kendi şahsi iban numarasına istemişti. İşinden kovulmak istemiyorsa gelip motoru alır

Bunların hepsi benim salaklığımdan ve insanlara sebepsiz yere güvenmemden kaynaklanıyor. Halbuki daha motoru takarken kutudaki model numarasına göre internetten bakıp ayıp değil mi 1.750 tl değerindeki malı 15 bin tl'ye takmaya çalışıyorsun demem gerekirdi. Bunun ayıbı gücenmesi falan yok. Ayıp olur diye yapmadım orada. Tam bir salağım çünkü insanlara sebepsiz yere güveniyorum. Daha onlar gitmeden internetten karşılaştırma yapmam gerekirdi

Buzdolabının motoru değişince sıfır ayarında olacağını sanman asıl ilginç olan

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,230
2,448
113
Bizim ülkedeki esnaflarda ahlak kalmadı ki. Keşke şahıs ibanına para göndermeseydin. Ama peşini bırakma derim

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,404
3,792
113
Buzdolabının motoru değişince sıfır ayarında olacağını sanman asıl ilginç olan
Dostum annem babam ısrar etti değiştirme tamir ettir diye. Zaten 10 yıllık buzdolabı. Onların aklına uydum bu çakallara 15 bin tl parçalandım. Taktığı kompresörün fiyatı internette 1750 tl. Adam kompresör için 7 bin tl, 15 dakikalık işçilik için 8 bin tl para aldı gitti. Bunları da babam telefonundan bulmuş ta çağırtmış zaten. Normal soğutmacı olsa 8-10 bine yapardı ama Arçelik servisi 15'e yapıyor

Ailemi dinlemeseydim zaten 30 bin tl bandında yeni buzdolabı sipariş veriyordum. En çok kendime kızıyorum zaten onların aklına uyduğum için. Bu çakallara 15 vereceğime yeni dolaba 30 verirdim

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,404
3,792
113
Bizim ülkedeki esnaflarda ahlak kalmadı ki. Keşke şahıs ibanına para göndermeseydin. Ama peşini bırakma derim
3-4 gün oldu gönderemedi hala faturayı. Cebellezi olduğu zaten buradan belli. O 15 bin tl lik faturayı bana gönderemezse zaten kucağıma oturacak. İşinden bile kovulur. Sadece beni değil çalıştığı Arçelik servisini de dolandırmış olur çünkü. Salaklık bende ki parayı kendi şahsi iban numarasına istemesinden uyanmalıydım işi. Ama sonuçta hesap hareketlerimde kaydı duruyor. İnkar edemez. Pazartesi de gönderemezse yapacağımı biliyorum. Direk çalıştığı Arçelik şubesine gidecem

Son düzenleme:

is45kardesler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,035
501
113
3-4 gün oldu gönderemedi hala faturayı. Cebellezi olduğu zaten buradan belli. O 15 bin tl lik faturayı bana gönderemezse zaten kucağıma oturacak. İşinden bile kovulur. Sadece beni değil çalıştığı Arçelik servisini de dolandırmış olur çünkü. Salaklık bende ki parayı kendi şahsi iban numarasına istemesinden uyanmalıydım işi. Ama sonuçta hesap hareketlerimde kaydı duruyor. İnkar edemez. Pazartesi de gönderemezse yapacağımı biliyorum. Direk çalıştığı Arçelik şubesine gidecem
Kardeş sen bi skım yapamazsın gibime geliyor bişey yapcak insan şuana kadsr yspr 2 msj dan biri işten bile kovdurrum bilmem ne biz adamı skeriz sen adamı işindenn kovdurmaya çalışıyon boş yapıyon gibime geliyo

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,404
3,792
113
Kardeş sen bi skım yapamazsın gibime geliyor bişey yapcak insan şuana kadsr yspr 2 msj dan biri işten bile kovdurrum bilmem ne biz adamı skeriz sen adamı işindenn kovdurmaya çalışıyon boş yapıyon gibime geliyo
Bunun cesaretle ne ilgisi var birader. Faturayı gönderecem diyor adam. Pazartesi gününe kadar gönderemezse adamın çalıştığı Arçelik yetkili servisini de biliyorum. Yapacağım şey çok basit. Pazartesi gününe kadar faturayı gönderemezse gidip elemanlarını, hem beni hem de çalıştığı firmayı dolandırmaktan dolayı şikayet edecem. Çünkü parayı kendi şahsi iban numarasına istemesi bile doğru bir hareket değil. Faturayı da zaten Çarşamba gününden beri gönderemiyor. Onun etekleri zaten tutuştu. Fatura, istediği paranın altında çıkarsa zaten çalıştığı firma bile onu şutlar. Hatta Arçelik sadece şutlamakla bile yetinmeyebilir

Zaten cebellezi yapmasa şimdiye gönderirdi faturayı. Pazartesine kadar süre istedi ben de tamam dedim fatura için. Kum saati dolmak üzere

Son düzenleme:

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,799
37,176
113
Bunu cesaretle ne ilgisi var birader. Faturayı gönderecem diyor adam. Pazartesi gününe kadar gönderemezse adamın çalıştığı Arçelik yetkili servisini de biliyorum. Yapacağım şey çok basit. Pazartesi gününe kadar faturayı gönderemezse gidip elemanlarını, hem beni hem de çalıştığı firmayı dolandırmaktan dolayı şikayet edecem. Çünkü parayı kendi şahsi iban numarasına istemesi doğru bir hareket değil
Makıne guzel yıkıyo mu

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,523
1,578
113
Herkese merhaba. Geçenlerde buzdolabı bozulduğu için Arçelik servisini aramıştım ve eleman gönderdiler. Elemanlar dolabı kurcaladıktan sonra motorun pert olduğunu ve değişmesi gerektiğini, ellerinde de motor olduğunu ve takacakları motorun 15 bin tl olduğunu söylediler. Ben de 50-60 bin tl'ye yenisini almaktansa razı oldum. Daha sonrasında taktıkları motorun kutusunda yazan model numarasına göre internetten fiyat araştırması yaptığımda fiyatının 1.750 tl olduğunu öğrendim. Taktıkları motorun kutusunda yazan model numarasıyla bire bir uyuşuyor

Bugün önce Arçelik servisini arayıp ürünün faturasını isteyecem ve o motoru takanı tehdit edecem. Çünkü parayı da kendi şahsi iban numarasına istemişti. İşinden kovulmak istemiyorsa gelip motoru alır

Bunların hepsi benim salaklığımdan ve insanlara sebepsiz yere güvenmemden kaynaklanıyor. Halbuki daha motoru takarken kutudaki model numarasına göre internetten bakıp ayıp değil mi 1.750 tl değerindeki malı 15 bin tl'ye takmaya çalışıyorsun demem gerekirdi. Bunun ayıbı gücenmesi falan yok. Ayıp olur diye yapmadım orada. Tam bir salağım çünkü insanlara sebepsiz yere güveniyorum. Daha onlar gitmeden internetten karşılaştırma yapmam gerekirdi

Geçmiş olsun da bunun aynısı medyada haberlerde çıktı be dost hiçmi göremedin duyamadın.anlamadım

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Bu adam tövbe etmedikçe daha çok çarpılır dili tutulmuş fatura sormamış puhaaaaa

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,404
3,792
113
Geçmiş olsun da bunun aynısı medyada haberlerde çıktı be dost hiçmi göremedin duyamadın.anlamadım
Bunlar gerçek Arçelik servisi elemanları dostum. O noktada bir sıkıntı yok. Sıkıntı şurada. Bu eleman hem beni hem de çalıştığı firmayı dolandırıyor. Çünkü 3 gündür bi faturayı gönderemedi hala. Zannetti ki bunun üzerine düşmeyecem. Şimdi iki arada sıkıştı kaldı. Pazartesiye kadar faturayı hala gönderemezse yapacağım şey belli

dridvan527

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
731
185
43
Fiyat 7 işçilik 8 k diyor. Halbuki taktığı kompresör internette 2 k bile değil. Yaptığı iş te 10 dakika
Abim kaynakçılıktan zor iş değil kaynak işçiliği 4000-5000 arası bunlar orda da yalan söylüyor. Sen en iyisi tüketici haklarına başvur onlar gereken inceleyi yapar kazanırsan tazminat bile alabilirsin.

dridvan527

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
731
185
43
Abim kaynakçılıktan zor iş değil kaynak işçiliği 4000-5000 arası bunlar orda da yalan söylüyor. Sen en iyisi tüketici haklarına başvur onlar gereken inceleyi yapar kazanırsan tazminat bile alabilirsin.
Motor fiyatı ve işçilikleri hakkında gereken araştırmayı onlar en güzel şekilde yapar abim.

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,404
3,792
113
İşin özü şu dostum. Bu işin ederi 8-10 bin tl. Evet bence bu para bile çok ama bugün 3 tane soğutmacıyla görüştüm bu paranın altına gelmiyorlar. Bunlar da 15 aldılar. Faturayı da hala 3 gündür gönderemiyor. Pazartesiye kadar süre istedi ben de tamam dedim. O gün de fatura elime ulaşmazsa çalıştığı Arçelik servisine gidecem ve şikayet edecem. Üstelik parayı bile kendi şahsi iban numarasına göndermemi istemişti. Bunların da kayıtları mevcut. Herşey ortada

6 bin lira farkı iban numarama gönderirse işin üzerine düşmem yoksa kendisi için daha kötü olur. Fatura bile çıkartamıyor

Son düzenleme:

godofgods

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
906
940
93
İşin özü şu dostum. Bu işin ederi 8-10 bin tl. Evet bence bu para bile çok ama bugün 3 tane soğutmacıyla görüştüm bu paranın altına gelmiyorlar. Bunlar da 15 aldılar. Faturayı da hala 3 gündür gönderemiyor. Pazartesiye kadar süre istedi ben de tamam dedim. O gün de fatura elime ulaşmazsa çalıştığı Arçelik servisine gidecem ve şikayet edecem. Üstelik parayı bile kendi şahsi iban numarasına göndermemi istemişti. Bunların da kayıtları mevcut. Herşey ortada

6 bin lira farkı iban numarama gönderirse işin üzerine düşmem yoksa kendisi için daha kötü olur. Fatura bile çıkartamıyor
ya kanka arçelike gidecegine maliyeye şikayet etsene ürün hizmet satın aldım ama fatura kesilmedi ve şahsi ibana ödeme alındı diye.
Bellemişsin arçelike gidecem adamı işinden ettircem diye. Yapman gereken tek şey şu an maliyeye gitmek hala yok 4 gündür fatura atamadı ek süre istedi diyorsun

dridvan527

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
731
185
43
Bunlar gerçek Arçelik servisi elemanları dostum. O noktada bir sıkıntı yok. Sıkıntı şurada. Bu eleman hem beni hem de çalıştığı firmayı dolandırıyor. Çünkü 3 gündür bi faturayı gönderemedi hala. Zannetti ki bunun üzerine düşmeyecem. Şimdi iki arada sıkıştı kaldı. Pazartesiye kadar faturayı hala gönderemezse yapacağım şey belli
Ha bu arada fatura gönderse bile servise şahsen git faturayı sorgular sahte fatura olması durumuna karşı.👍 Bunlar dolandırıcı ise sahte fatura işleri de vardır kesinlikle dinle beni faturayı servise gidip incelet👍