Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Arçelik Servisi Tarafından Dolandırıldım

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,172
4,072
113
Herkese merhaba. Geçenlerde buzdolabı bozulduğu için Arçelik servisini aramıştım ve eleman gönderdiler. Elemanlar dolabı kurcaladıktan sonra motorun pert olduğunu ve değişmesi gerektiğini, ellerinde de motor olduğunu ve takacakları motorun 15 bin tl olduğunu söylediler. Ben de 50-60 bin tl'ye yenisini almaktansa razı oldum. Daha sonrasında taktıkları motorun kutusunda yazan model numarasına göre internetten fiyat araştırması yaptığımda fiyatının 1.750 tl olduğunu öğrendim. Taktıkları motorun kutusunda yazan model numarasıyla bire bir uyuşuyor

Bugün önce Arçelik servisini arayıp ürünün faturasını isteyecem ve o motoru takanı tehdit edecem. Çünkü parayı da kendi şahsi iban numarasına istemişti. İşinden kovulmak istemiyorsa gelip motoru alır

Bunların hepsi benim salaklığımdan ve insanlara sebepsiz yere güvenmemden kaynaklanıyor. Halbuki daha motoru takarken kutudaki model numarasına göre internetten bakıp ayıp değil mi 1.750 tl değerindeki malı 15 bin tl'ye takmaya çalışıyorsun demem gerekirdi. Bunun ayıbı gücenmesi falan yok. Ayıp olur diye yapmadım orada. Tam bir salağım çünkü insanlara sebepsiz yere güveniyorum. Daha onlar gitmeden internetten karşılaştırma yapmam gerekirdi

Servis oyunu

dridvan527

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
731
185
43
ya kanka arçelike gidecegine maliyeye şikayet etsene ürün hizmet satın aldım ama fatura kesilmedi ve şahsi ibana ödeme alındı diye.
Bellemişsin arçelike gidecem adamı işinden ettircem diye. Yapman gereken tek şey şu an maliyeye gitmek hala yok 4 gündür fatura atamadı ek süre istedi diyorsun
Abi bence o süreyi sahte fatura oluşturabilmek için istemiştir ondan halbuki seni dinlese iyi olur.

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
ya kanka arçelike gidecegine maliyeye şikayet etsene ürün hizmet satın aldım ama fatura kesilmedi ve şahsi ibana ödeme alındı diye.
Bellemişsin arçelike gidecem adamı işinden ettircem diye. Yapman gereken tek şey şu an maliyeye gitmek hala yok 4 gündür fatura atamadı ek süre istedi diyorsun
Bütün bunların hepsi kendi kafamdakini yapmayıp etrafımdakileri dinlememden oluyor. Ulan ne güzel atacaktım bunu çöpe yenisini alacaktım. Şimdi bu işlerle uğraş. Düzgün insan kalmadı ki. Herkes birbirini düdüklemeye çalışıyor. Bu Arçelik servisinin de 3-5 bin liralık işe 15 bin isteyeceğini de düşünüyordum. Annem tutturdu tamir ettir diye. Ne diye dinliyorum ki. At çöpe al yenisini. Üstüne bi 15 daha koysam zaten yeni bir buzdolabı alırdım bu çakallara para kazandıracağıma

Bilmiyor ki insanların ne kadar ahlaksız şerefsiz olduğunu. Değeri 2 k bile olmayan kompresöre 7 k isteyecek, 15 dakikalık işçiliğe de 8 k isteyecek. Bunlar böyle işte. Ben esas kendime kızıyorum başkalarının fikirlerini dinlediğim için. Her türlü bana giriyor zaten. Bari şemsiyenin ucu bana girmişken 2 katı gireydi de yeni dolap sahibi olurduk hiç olmazsa. Bu kan emici vampirleri sevindirmezdik en azından

Berberlere kıl oluyordum 10 dakikalık işe 500 lira para istiyorlar diye ama çok daha beteri de varmış. Lavuk 2 bin liralık kompresöre iki kaynak yaptı taktı, gazını doldurdu 15 bin lira para istedi aq. Orada göndermem gerekirdi şerefsizleri annemi de kırmak istemedim

Son düzenleme:

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,401
2,762
113
Herkese merhaba. Geçenlerde buzdolabı bozulduğu için Arçelik servisini aramıştım ve eleman gönderdiler. Elemanlar dolabı kurcaladıktan sonra motorun pert olduğunu ve değişmesi gerektiğini, ellerinde de motor olduğunu ve takacakları motorun 15 bin tl'ye takabileceklerini söylediler. Ben de 50-60 bin tl'ye yenisini almaktansa razı oldum. Daha sonrasında taktıkları motorun kutusunda yazan model numarasına göre internetten fiyat araştırması yaptığımda fiyatının 1.750 tl olduğunu öğrendim. Taktıkları motorun kutusunda yazan model numarasıyla bire bir uyuşuyor

Bugün önce Arçelik servisini arayıp ürünün faturasını isteyecem ve o motoru takanı tehdit edecem. Çünkü parayı da kendi şahsi iban numarasına istemişti. İşinden kovulmak istemiyorsa gelip motoru alır

Bunların hepsi benim salaklığımdan ve insanlara sebepsiz yere güvenmemden kaynaklanıyor. Halbuki daha motoru takarken kutudaki model numarasına göre internetten bakıp ayıp değil mi 1.750 tl değerindeki malı 15 bin tl'ye takmaya çalışıyorsun demem gerekirdi. Bunun ayıbı gücenmesi falan yok. Ayıp olur diye yapmadım orada. Tam bir salağım çünkü insanlara sebepsiz yere güveniyorum. Daha onlar gitmeden internetten karşılaştırma yapmam gerekirdi

hocam 2karış motor parçasını görmedinmi sen ben o parçayı görsem ne kdr desem bana 15k dese taştaşmı geçiyosun derim onuda geçtimde hocam hiç bi servis fiş vermeden sana bi işlem yapmaz adama deseydinya makbuz nerde diye geçmiş olsun yine elemanında peşini bırakma yanına kalmasın

Raven

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,274
486
83
İşçilik cok almışlar cidden. Neyse gecmis olsun sizi saf görüp resmen dolandırmış çakal

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,401
2,762
113
Bütün bunların hepsi kendi kafamdakini yapmayıp etrafımdakileri dinlememden oluyor. Ulan ne güzel atacaktım bunu çöpe yenisini alacaktım. Şimdi bu işlerle uğraş. Düzgün insan kalmadı ki. Herkes birbirini düdüklemeye çalışıyor. Bu Arçelik servisinin de 3-5 bin liralık işe 15 bin isteyeceğini de düşünüyordum. Annem tutturdu tamir ettir diye. Ne diye dinliyorum ki. At çöpe al yenisini. Üstüne bi 15 daha koysam zaten yeni bir buzdolabı alırdım bu çakallara para kazandıracağıma

Bilmiyor ki insanların ne kadar ahlaksız şerefsiz olduğunu. Değeri 2 k bile olmayan kompresöre 7 k isteyecek, 15 dakikalık işçiliğe de 8 k isteyecek. Bunlar böyle işte. Ben esas kendime kızıyorum başkalarının fikirlerini dinlediğim için. Her türlü bana giriyor zaten. Bari şemsiyenin ucu bana girmişken 2 katı gireydi de yeni dolap sahibi olurduk hiç olmazsa. Bu kan emici vampirleri sevindirmezdik en azından

Berberlere kıl oluyordum 10 dakikalık işe 500 lira para istiyorlar diye ama çok daha beteri de varmış. Lavuk 2 bin liralık kompresöre iki kaynak yaptı taktı, gazını doldurdu 15 bin lira para istedi aq. Orada göndermem gerekirdi şerefsizleri annemi de kırmak istemedim
hocam neyin işçiliğinden bahsediyosun onlar orda aylık eleman zaten adam bakmış sen ciddi ciddi ödicen parayı düsüklemiş işte

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,597
15,685
113
hocam neyin işçiliğinden bahsediyosun onlar orda aylık eleman zaten adam bakmış sen ciddi ciddi ödicen parayı düsüklemiş işte
Yav arçelik servisi falan değil bunlar ya sürekli bildirim geliyor bana da okuyorum değil arçelik falan bunlar. Ne makbuz var ne bişey adam parayı da kendi ibanına alıyor bal gibi dolandırıcılar ne işçiliği hangi işçilik. Bu vatandaşın motor da şu an başka evdeki buzdolabına bağlandı muhtemelen. Soğuk su içsin üstüne.

aydinci1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,130
268
83
Adamlar resmen Suç sayılmayan Nitelikli dolandırıcılık icat etmişler 😃 Geçmiş olsun hocam

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,935
1,137
113
Dostum annem babam ısrar etti değiştirme tamir ettir diye. Zaten 10 yıllık buzdolabı. Onların aklına uydum bu çakallara 15 bin tl parçalandım. Taktığı kompresörün fiyatı internette 1750 tl. Adam kompresör için 7 bin tl, 15 dakikalık işçilik için 8 bin tl para aldı gitti. Bunları da babam telefonundan bulmuş ta çağırtmış zaten. Normal soğutmacı olsa 8-10 bine yapardı ama Arçelik servisi 15'e yapıyor

Ailemi dinlemeseydim zaten 30 bin tl bandında yeni buzdolabı sipariş veriyordum. En çok kendime kızıyorum zaten onların aklına uyduğum için. Bu çakallara 15 vereceğime yeni dolaba 30 verirdim
Tüketici haklarına başvur uzun sürebilir ama faiziyle kuruşuna kadar geri alirsin

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
hocam 2karış motor parçasını görmedinmi sen ben o parçayı görsem ne kdr desem bana 15k dese taştaşmı geçiyosun derim onuda geçtimde hocam hiç bi servis fiş vermeden sana bi işlem yapmaz adama deseydinya makbuz nerde diye geçmiş olsun yine elemanında peşini bırakma yanına kalmasın
Gerçek Arçelik servisi elemanı olduğunu bildiğim için faturayı sana gönderecem elimde şu an yok deyince tamam dedim

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Aldinmi geri parayı
İnşallah almissindir
Faturayı bekliyorum. Yarına kadar elime geçmezse çalıştığı Arçelik şubesine gidecem. Onlarda geldiği gün ve saat te, elemanın ismi de zaten kayıtlarında var. Onun iban numarasına attığım paranın dekontu da bende var. Halledilmeyecek bir mesele değil ama durduk yere uğraş çıktı. Ama faturada 15 bin tl hizmet bedeli diye yazıyorsa yapacak birşeyim yok

Civardaki üç tane soğutmacıya bu işin kaç paraya yapıldığını sordum. 9-10 bin tl'ye yapılır ama Arçelik servisiyse daha fazla ister muhtemelen dediler

Son düzenleme:

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,532
1,075
113
Faturayı bekliyorum. Yarına kadar elime geçmezse çalıştığı Arçelik şubesine gidecem. Onlarda geldiği gün ve saat te, elemanın ismi de zaten kayıtlarında var. Onun iban numarasına attığım paranın dekontu da bende var. Halledilmeyecek bir mesele değil ama durduk yere uğraş çıktı. Ama faturada 15 bin tl hizmet bedeli diye yazıyorsa yapacak birşeyim yok

Civardaki üç tane soğutmacıya bu işin kaç paraya yapıldığını sordum. 9-10 bin tl'ye yapılır ama Arçelik servisiyse daha fazla ister muhtemelen dediler
Beyaz masa git

godofgods

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
906
940
93
Maliyeye yaz dedikçe arçelike gidecem diyorsun kardeşim harbi garip adamsın

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Kardeş bu konuyu sil söz sana bütün zararını karşılayacam sil gurban olam sil 2.clovers fazla bu forumda