Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Artık Sitelerden Mesaj Gelmeyecek

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,774
1,427
113
0 SMS sitelerin haberi yok sanırım onlar iletiyor diye atıyorlardir sürekli.2 3 güne belli olur

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,900
5,726
113
0 SMS sitelerin haberi yok sanırım onlar iletiyor diye atıyorlardir sürekli.2 3 güne belli olur
yok kardeş haberleri vardır sadece link olan mesajlar gelmeyecek sanırım millet yanlış anlamış böylece artık kumar hayatına veda edebilirsiniz

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,184
717
113
Tek msj gelmedı rahatladım ortaya tlfn bırakamıyordum mıllet msj görmesın dıye saat 18 oldu 1 msj dahı gelnedı sıtelerden

kralkaybederse

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
393
196
63
Çok güzel bişeymiş sms kutunuzun boş kalması... Senelerdir sms bildirimlerim kapalıydı çok umrumda değildi bu konu ama temizlemesi can sıkıyodu şuan misler gibi

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,705
8,743
113
İyice eskorta döndüyduk iyi oldu. Bide son zamanlar tanitimdan ziyade, annen yanımda. Buraya bak oe gibi alişildigin dışında ana clickbaitlerle doldu

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
56,902
18,974
113
4 tane gelmis umarim onlwrda gelmez mail atsinlar millete sms ney yav

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,493
1,519
113
Gelenlerin hepsi boş clickbait mesajlar iyi oldu bu durum eskiden olsa kötü derdim çünkü arada ekstra eklemeler veya happy hours veya güzel bonuslar için mesajlar gelebilirdi şimdi yok o şekil mesajlar misal “ Hesabında 500 unuttun gir ve kullan “ giriyosun diyosun desteğ yeni üyeler içindir deneme bonusu 5000 yap 500 yatır 750 çek 1000 çek e ebesinin nikahı bakmayın siz dolandırıcı siteler tek tek piyasadan silinecek bu şekilde

Forzatokat1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,183
1,225
113
Size saçma sapan SMS atan sitelere yatırım yapmayın giriş yapmayın engelleyin spam atın

Bu siteler SMS attıkça onlara yatırım yaptığımızı mi düşünüyor bu salakça fikri onlara kim veriyor acaba

Aksine ben sürekli mesaj atan yatırım isteyen hiçbir siteye bir TL yatırım yapmıyorum