- 732
- 169
- 43
Bende diyorum niye bugün hic sms gelmiyor allah kahretsin bunlari ama bir yolunu bulup ulasir yine siteler
Ulaşan olursa mahalle vekili olarak ilgili makamlara ilet mihtarimBende diyorum niye bugün hic sms gelmiyor allah kahretsin bunlari ama bir yolunu bulup ulasir yine siteler
Hay ben bunların mk kene gibi yapışıyorlarEkli dosyayı görüntüle 951931
hemen buldular başka yöntem
Avcı ne kadar al bilirse ayı o kadar yol bilir
Düzelir ama 1-2 ayı belki bulabilir diye umuyorum sms atmanın farklı bir formulünü geliştirirler diye düşünüyorum inşallah da öyle olur rafıkRafik bizi diri diri gömdüler
Arıyorlar artık SMS atamayınca 😂Düzelir ama 1-2 ayı belki bulabilir diye umuyorum sms atmanın farklı bir formulünü geliştirirler diye düşünüyorum inşallah da öyle olur rafık
Burdaki bazı kişiler sms gelmez artık kurtulduk diyorlarda bonuslardan haberdar oluyorduk bazen yeni sitedeki promosyonları öğreniyorduk iyi oluyordu bakalım düzelir inşallah
Sana özel bonusu olan aktif olduğun site wpden yazar mail atar arar ekleyeceği bonusu yine ekler ya da ğye olmadığın site davet amaçlı yine aynı yöntemlerle ulaşır ayda 1 tane işe yarar bonus smsi geliyor diye 10.000 tane clickbait sms geliyordu çok iyi oldu inşallah bir dhaa gelmezDüzelir ama 1-2 ayı belki bulabilir diye umuyorum sms atmanın farklı bir formulünü geliştirirler diye düşünüyorum inşallah da öyle olur rafık
Burdaki bazı kişiler sms gelmez artık kurtulduk diyorlarda bonuslardan haberdar oluyorduk bazen yeni sitedeki promosyonları öğreniyorduk iyi oluyordu bakalım düzelir inşallah
Daha düzelme şansı yokDüzelir ama 1-2 ayı belki bulabilir diye umuyorum sms atmanın farklı bir formulünü geliştirirler diye düşünüyorum inşallah da öyle olur rafık
Btk engelledi diyorlar. Bana da gelmemiş. @Golcümetin sana gelmiş mi ağabeyDostlar 1 Nisan 2026 dan beri telefonuma reklam banner sms i gelmiyor,sizlerde de durum aynı mı?
Not: piyasadaki her siteye üyeliğim mevcut
Acaba btk vs engelledi mi yoksa hattıma mı bir şey oldu.
Yok gelmiyor kafamız çok rahat yubbii pic siteler soyunuz kurusun inşallahBtk engelledi diyorlar. Bana da gelmemiş. @Golcümetin sana gelmiş mi ağabey
Seni seviyorlar puhahahaSms ler tek tük yine gelmeye başladı turk numarası ile geliyor simdide oclarindan bir kurtulamadik gitti