Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aşk Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,222
4,201
113
Kanka erkeksen neden Emine yazıyor la orada jsjsjs. Kusura bakma kullanıcı adın yanılttı. İki çocuk ve evlilik olduğu halde hala aşıksan karın sana bağlama büyü yapmış kanka
Neyse kardeşim sen büyü falan işin makarasındasın iyi geceler

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,874
3,558
113
dostlar aşk ne lanet bişey be vazgeçilmiyor ne yapıcağımı bilmiyorum nasıl vazgeçilir nasıl unutlur. (uzun süre sonra konu açıyorum rica ediyorum kalp kırmayalım güzel yorumlar yapalım hepinizi seviyorum ailem gibisiniz iyi ki varsınız.)
kardeşim forumlar pylaşım alanı,alanına göre paylaşım yapıp fikir alışverişinde bulunursun,sen de muhabbet alanında paylaşım yapmışssın,bak yine diycem "muhabbet" kısmında konu açar anlatırsın katılan katılır katılmayan katılmaz, hala ısrarla bunu niye yazdın şunu niye dedin aveller var la oğlum girmeyin konuya zorluyo mu sizi birileri

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,368
4,950
113
Ama kumar sebepse kusura bakma bu konuda bayanlar sonuna kadar haklı kumari bırakamıyosan bagımlılık derecesindeyse evlenip karşındaki kişinin günahına boş yere girmiycen sana karşı söylemiyorum yanlış anlama genel konusuyorum

a2daflex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,272
2,103
113
kardeşim forumlar pylaşım alanı,alanına göre paylaşım yapıp fikir alışverişinde bulunursun,sen de muhabbet alanında paylaşım yapmışssın,bak yine diycem "muhabbet" kısmında konu açar anlatırsın katılan katılır katılmayan katılmaz, hala ısrarla bunu niye yazdın şunu niye dedin aveller var la oğlum girmeyin konuya zorluyo mu sizi birileri
dostum adam profilimi koymuş profiline şaka gibi yani kendini belli etmeye çalışıyo daha bşrde 1 sene önce katılmış foruma

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,222
4,201
113
Ama kumar sebepse kusura bakma bu konuda bayanlar sonuna kadar haklı kumari bırakamıyosan bagımlılık derecesindeyse evlenip karşındaki kişinin günahına boş yere girmiycen sana karşı söylemiyorum yanlış anlama genel konusuyorum
Kumar bi kısmı diyelim dediklerindede yüzde yüz haklısın

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,066
1,471
113
dostum adam profilimi koymuş profiline şaka gibi yani kendini belli etmeye çalışıyo daha bşrde 1 sene önce katılmış foruma
Yani üst devremmi oluyorsun onu anlamadim 1 sene olunca ne oluyor cozemedik reis

a2daflex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,272
2,103
113
yav bi dertleşelim diyoruz ağzına ediyorsunuz yani helal olsun böyle devam forum👏

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,135
2,882
113
Aşkı bilmem de
Sevgi denen şey zamanı hizlandıran şey
Yasadım
Yanındaydım, konuşuyordum
Bir bakiyordum 3 saat geçmiş
Ne ara oldu anlamıyordum
Sonra anladım ki
Hep sevdiklerinle olsan, muhabbet etsen
Belki de zaman kavramı ortadan kalkacak
Sonsuz zaman diliminden bahseden
Cennet tasviri gibi bir şeye dönecek hayatın

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,368
4,950
113
Kumar bi kısmı diyelim dediklerindede yüzde yüz haklısın
Bende evlenip ayrıldım ama evlilik hayatım boyunca 1 kere kumar oynamadım bulaşmadım boşandıktan sonra şu lanet kumara sardım şuan asla ve asla evlenmem kumari bırakmadan karşımdaki kişinin günahına boş yere girmek istemem bu benim şahsi fikrim

a2daflex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,272
2,103
113
Yani üst devremmi oluyorsun onu anlamadim 1 sene olunca ne oluyor cozemedik reis
sen daha bu foruma 1 sene değil 10 sene giremezsin başkanlar uğraşmazsa ben uğraşırım merak etme kardeşim sana 5 dk müddet profili kaldırdın kaldırdın.

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,222
4,201
113
Bende evlenip ayrıldım ama evlilik hayatım boyunca 1 kere kumar oynamadım bulaşmadım boşandıktan sonra şu lanet kumara sardım şuan asla ve asla evlenmem kumari bırakmadan karşımdaki kişinin günahına boş yere girmek istemem bu benim şahsi fikrim
Doğru söylüyorsun dostum

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,066
1,471
113
sen daha bu foruma 1 sene değil 10 sene giremezsin başkanlar uğraşmazsa ben uğraşırım merak etme kardeşim sana 5 dk müddet profili kaldırdın kaldırdın.
Bu mesaj oncesi degistirmistim lakin fikrimi degistirmek uzereyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...