- 18,756
- 9,280
- 113
Bana at roll acayimArkadaşlarda ben çıkmış sanırım yok BENTEN ahajsskmd
Bana at roll acayimArkadaşlarda ben çıkmış sanırım yok BENTEN ahajsskmd
Karışmıyorum. Sen işini yap güler geçerim 🤣hayırlı geceler
Benim seni affetmem için bir gün yanlışlıkla bana hiç laf söz etmeden iban at diyip 5k sallaman lazım forumda kimlere neler yaptığımı bilirler , hala kızgınım sana paranın ederi değil değeri önemlidir.Bana at roll acayim![]()
La o gün dağıtım yaptım sana 250 kalmıştı ne yapabilirim ,ama burdaki herkes sahit olsun 5k sallicam ibaninaBenim seni affetmem için bir gün yanlışlıkla bana hiç laf söz etmeden iban at diyip 5k sallaman lazım forumda kimlere neler yaptığımı bilirler , hala kızgınım sana paranın ederi değil değeri önemlidir.
Sabah 500 attılardı. Sen o 500 ü yemediysen ben birşey bilmiyorum. O 500 kalır mı🤣🤣Şaka maka 1k çekim için 1k yatırım yapmam lazım durumu olan varsa beni görsün 500 biri atti ,çekim vereyim roll yapalim 1k ile
Borc meselesi olsa valla bu kadar koymaz ama inan para kalmadı dagittim herkese o gün sana 250 dedim keşke en başta sana 1k atsaydım hakkını helal et tez vakitte 5k sallicamBenim seni affetmem için bir gün yanlışlıkla bana hiç laf söz etmeden iban at diyip 5k sallaman lazım forumda kimlere neler yaptığımı bilirler , hala kızgınım sana paranın ederi değil değeri önemlidir.
Nereye yemin ediyoruzSabah 500 attılardı. Sen o 500 ü yemediysen ben birşey bilmiyorum. O 500 kalır mı🤣🤣
Bence sende bekliosun gidin beklerken pavyonda konslarla iki viski atarsınızBen degil ali kemal bekliyo 🤣
Hesapta 500 olacak ve 6-7 saattir millete roll yaptır diyeceksin . Atsana siteye madem 2 oran yaz gelirse çek 🤣🤣Nereye yemin ediyoruz![]()
Sen at o 500 ü 2k yapalım 1k sana 1k bizeNereye yemin ediyoruz![]()
İnanmak zorunda değilsin Marley ama sitede 1k duruyor onu çekip 2k 1.5 k ile bir siteye başlamak için sabırlı biriyim beni az çok tanırsın diye düşünüyorumHesapta 500 olacak ve 6-7 saattir millete roll yaptır diyeceksin . Atsana siteye madem 2 oran yaz gelirse çek 🤣🤣
Siteden 1k çekmek için roll takip ediyorumSen at o 500 ü 2k yapalım 1k sana 1k bize
Yapacağının garantisi mi var beklerim benSen at o 500 ü 2k yapalım 1k sana 1k bize
Tamam işte 1k cekmek varkenBenim hesapta da bu var da biri rolling yaptırsa diye bekliyoruz. Bu paradan yemek istemiyorum. Sabırlı adamım Ekli dosyayı görüntüle 981010
Allah bereket versimBenim hesapta da bu var da biri rolling yaptırsa diye bekliyoruz. Bu paradan yemek istemiyorum. Sabırlı adamım Ekli dosyayı görüntüle 981010
Kumarın garantisi varmı benden daha iyi biliyorsunYapacağının garantisi mi var beklerim ben